Gerko ijzerman
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Visser aan!
Duidelijk en goede voorlichting omtrent het product
Snel en goed geholpen.
Vriendelijk, snelle service en denkt mee met de klant.
Fijne, goede en snelle service. We zijn goed geholpen:)
Leuk geholpen in de winkel en de juiste info die wij nodig hadden om een keuze te maken..en daarna een goede service aan huis waar het mooi en vakkundig ingebouwd is...ben er heel blij mee
Goed advies en zeer persoonlijk geholpen met de registratie voor de garantie.
Komt afspraken na. Klantvriendelijk. Snelle service.
Gewoon goed.
Vriendelik eerlik en opregte advies
Super super service. Hebben veel en kunnen de rest bestellen.
Prettige monteur met aansluiten En goed advies gekregen fijn bedrijf in Wapenveld Mvg Trudy van der Bend
zeer klantvriendelijk en niet duur.
fijne mensen
Prima !
Electro World Visser verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Visser heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Visser
Klapperdijk 26
8191AE Wapenveld
Duidelijk en goede voorlichting omtrent het product
Snel en goed geholpen.
Vriendelijk, snelle service en denkt mee met de klant.
Fijne, goede en snelle service. We zijn goed geholpen:)
Goed advies en zeer persoonlijk geholpen met de registratie voor de garantie.
Komt afspraken na. Klantvriendelijk. Snelle service.
Gewoon goed.
Vriendelik eerlik en opregte advies
Super super service. Hebben veel en kunnen de rest bestellen.
zeer klantvriendelijk en niet duur.
fijne mensen
Prima !