EMILLY
geweldig, ik koop op de een of andere manier veel dingen via deze winkel, ik raad het echt aan, geweldige service
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
96% beveelt Electro World van Rij aan!
Fijne winkel, prima uileg van de wasmachine die ik wilde kopen. De bezorging was prima alles op de goede plaats gezet en aangesloten.
Geweldig
Vriendelijk meedenkend personeel
Ruime keus.
Stefan heeft ons perfect geholpen goede uitleg keurig netjes thuis bezorgd en aangesloten Stefan fijne kerel bedankt.
Goed geholpen enige min. Punt vind ik waar Spijkenisse niks aan kan doen. Is dat er op de site staat 1 a 2 werkdagen. Hij kwam pas dinsdag. Om dat hun maandag gesloten waren verder waanzinnige survice als nog woensdag ochtend bezorgd om dat hij niet in de auto paste.
- goed assortiment - goede info - offerte was niet goed ingevuld - volgorde levering apparatuur was niet cf afspraak, waardoor geïmproviseerd moest worden
Goede service en meedenken met de klant.
Goede en vriendelijke bediening en snelle levering
Vriendelijk personeel dat de tijd neemt zowel in de winkel als met aansluiten. Geen vraag is te veel. Prijs kwaliteit is ook erg goed! Zeker aan te bevelen
Zeer klantvriendelijkheid.
Weekend een bestelling geplaatst. Dinsdag de helft van de bestelling geleverd. Zonder mail dat de helft werd geleverd Telefonisch niet te bereiken bij elkaar 2 uur in de wacht gestaan. Toen was ik het zat om naar de kiestooon te luisteren. Geen idee waar of wanneer de andere helft komt. Communicatie richting klant is bedroevend. Klantenservice zeer ondermaats.
Goede uitleg over de mogelijkheden van de apparatuur en goede service
Van rij electroluxe van Rij Spijkenisse in het centrum , ik had maanden geleden veel besteld ,gekocht ,afgesproken in deze zaak in spijkenisse Centrum. Een normale service gehad, tot deze week ...wat een zaak zeg ,personeel hun gedrag ,service slecht , niet op telefoons reageren ,niet op emails reageren ,een brutaal jonge medewerker die nog veel moet leren hoe op een vriendelijke manier met de klant om te gaan..discussie voeren ,klanten afkappen , doordat ik tot 2x toe de niet juiste stofzuiger had ,ontvangen, ik hier over geklaagd had wat mijn goed recht is , bepaalde de medewerkers de eigenaar aan tafel met alle medewerkers erbij wat op mij totaal geen indruk maakt...dat mijn bestelde witgoed artikelen van maanden geleden besteld en betaald ook geannuleerd gaat worden ,dit krijg nog een gevolg voor deze zaak dat is wat zeker is, zo ga je niet met klanten om !!!! Nou prima dikke vinger voor de medewerkers en eigenaar in spijkenisse . Dezelfde witgoed artikelen is elders besteld , veel goedkoper en daar een nette service bij een concurrent van jullie . Mijn advies aan anderen ... niet in deze zaak bestellen in spijkenisse centrum...heel onbeschoft , asso gedrag ..en veel duurder als in andere zaken voor dezelfde artikelen
Electro World van Rij verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World van Rij heeft de volgende resultaten bereikt:
Geweldig
Vriendelijk meedenkend personeel
Ruime keus.
Goede service en meedenken met de klant.
Goede en vriendelijke bediening en snelle levering
Zeer klantvriendelijkheid.