Janice Habets
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World van Kan Hoensbroek aan!
99% beveelt Electro World van Kan Hoensbroek aan!
Goed advies niet opdringerig
Voor de gehele keuken nieuwe apparatuur gekocht aldaar. Er wordt met je meegedacht en gekeken wat mogelijk is om je wens te realiseren. Voor klantvriendelijkheid en duidelijke afspraken zit je daar ook goed en de keuze in apparatuur is meer dan voldoende en wat er niet staat wordt gewoon besteld. Concreet, een prima bedrijf om zaken mee te doen.
okay
prima personeel, meedenkend, oplossingsgericht. Groot assortiment, genoeg keuze en vergelijkingsmogelijkheid. Fijne afhandeling in korte tijd.
Vriendelijke bejegening,niets opdringen; uitstekende levering,kortom top!
het was een super service
Een goed advies. Goede afspraken. Prima installatie.
Goede werkwijze van de instelateurs alleen jammer dat we de tv met de Phillips afstand bediening moeten gebruiken om de tv aan te zetten uitzetten kan wel met de kpn afstandsbediening. Mogelijk heeft mijn partner op een verkeerd knopje gedrukt.
Altijd vriendelijk. Perfecte Service…
Vakkundig en snel ter plekke voor reparatie en klantvriendelijk.
They responded within 5 minutes of our repair request. The appointment was made within 3 working days. Contractor identified issue within 5 minutes. Professional and efficient experience
Goede snelle service, levering aan aansluiting!
Vriendelijke bediening en goede service
goed advies en snelle leverring met montage.
Electro World van Kan Hoensbroek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World van Kan Hoensbroek heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World van Kan Hoensbroek
Hoofdstraat 44
6431LC Hoensbroek
Goed advies niet opdringerig
okay
Vriendelijke bejegening,niets opdringen; uitstekende levering,kortom top!
het was een super service
Een goed advies. Goede afspraken. Prima installatie.
Altijd vriendelijk. Perfecte Service…
Vakkundig en snel ter plekke voor reparatie en klantvriendelijk.
Goede snelle service, levering aan aansluiting!
Vriendelijke bediening en goede service
goed advies en snelle leverring met montage.
Electro World van Kan Hoensbroek heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World van Kan Hoensbroek