Magda
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World van Kan Brunssum aan!
100% beveelt Electro World van Kan Brunssum aan!
Goede service, behulpzaam.
Ik heb de contacten met jullie uitbesteed aan de beheerder van het pand. Ik kan dus weinig zinnigs hierop antwoorden
Klantvriendelijkheid en keuze en prijsverhouding produkten is allemaal prima.
Prettig dat winkel in centrum ligt, dus goede locatie/ligging. Vriendelijk personeel. Ook monteurs/bezorgers vriendelijk en kundig.
Vriendelijk personeel wordt altijd netjes geholpen
Uitstekend geholpen
Netjes afgeleverd in mijn apartement !
Goede en vriendelijke service.
Vakundig advies.
Klant vriendelijk en doen alle moeite om het juiste te vinden den
Top! van winkel tot in de badkamer! In de winkel werd goed naar mij geluisterd wat ik wilde en ik werd goed geinfomeerd, een hele tijd geleden was dit wel anders, had een diepvriezer gekocht die het niet deed, en daar werd zeer moeilijk over gedaan. Dus nooit meer iets gekocht tot vorige week...had geen zin om met het warme weer verder te shoppen, dus toch maar naar van Kan...goede service, en bij levering waren de jongens voorzichtig en professioneel, ze moesten 2 trappen op om de wasmachine te plaatsen en de oude mee te nemen. Gewoonweg top! ga zo door!
Ik heb alles van Van Kan
Super service, behulpzaam en denkt mee in oplossingen
Ik dacht dat ik de vaatwasser had gekocht bij Electroworld Hoensbroek
klantvriendelijk, komen afspraken goed na en behulpzaam en goede monteurs die ook war extra's doen als ze iets tegen komen en oplossen ook als het niet tot hun taak behoort, klasse.
Electro World van Kan Brunssum verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World van Kan Brunssum heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World van Kan Brunssum
Kerkstraat 258
6441BL Brunssum
Goede service, behulpzaam.
Klantvriendelijkheid en keuze en prijsverhouding produkten is allemaal prima.
Vriendelijk personeel wordt altijd netjes geholpen
Uitstekend geholpen
Netjes afgeleverd in mijn apartement !
Goede en vriendelijke service.
Vakundig advies.
Klant vriendelijk en doen alle moeite om het juiste te vinden den