Peter Pullens
Goede service in de winkel . bij het afleveren en installeren. Het kan gewoon niet beter
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World van Drongelen aan!
100% beveelt Electro World van Drongelen aan!
Top service Waalwijk
Uitstekend!!
Vriendelijk en zeer goede service!
Supergoed
Ruim keuze en goed geholpen
Goede uitleg, meedenkend, uitstekende service.
Een fijne winkel waar je goed geholpen word.
Goede en snelle service. Goede en fijne communicatie!
snelle reactie goed service
Prima zaak ,vriendelijk personeel ,en altijd behulpzaam komen er al meer dan 50 jaar TOP
Telefonisch heel vriendelijk, en denken met je mee. Brengen de spullen thuis en leggen alles goed uit. vriendelijk personeel. Zeker een aanrader om hier te kopen.
Top service
Al vele jaren Zeer vertrouwd, goede informatie/uitleg en ter zake deskundig
Bij Van Drongelen zijn de verkoopprijzen misschien niet altijd concurrerend ten opzichte van internet prijzen, maar tegen de service die Van Drongelen biedt, kunnen internet bedrijven niet tegenop. En dat maakt klanten tevreden waardoor zij (en ik dus ook) graag terugkomen.
Electro World van Drongelen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World van Drongelen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World van Drongelen
Grotestraat 227
5141JS Waalwijk
Top service Waalwijk
Uitstekend!!
Vriendelijk en zeer goede service!
Supergoed
Ruim keuze en goed geholpen
Goede uitleg, meedenkend, uitstekende service.
Een fijne winkel waar je goed geholpen word.
Goede en snelle service. Goede en fijne communicatie!
snelle reactie goed service
Top service