Arno Van den berg
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World van Dijk Reeuwijk aan!
100% beveelt Electro World van Dijk Reeuwijk aan!
Altijd goed geholpen, kom er al jaren
Omdat een EV ZLX PA-speaker bij bepaalde tonen/frequenties een kraak gaf, nam ik contact op met Electro World in Zoetermeer, die mij doorverwezen naar Electro Worlds Van Dijk in Reeuwijk. Deze kraak was zowel voor mij als voor mijn bandleden duidelijk hoorbaar. Toen ik de speaker bracht voor reparatie bood ik aan om ook een EP mee te nemen om de kraak te laten horen, maar dat was niet nodig. Enkele dagen later werd ik gebeld met de mededeling dat de speaker perfect was en er geen kraak te horen was. Teleurgesteld haalde ik de speaker, na betaling van 40 euro onderzoekskosten, weer op. Niet verrassend gaf de speaker thuis nog steeds een overduidelijk hoorbare kraak bij bepaalde frequenties. Omdat de speaker zo niet geschikt was voor optredens, heb ik de speaker toen toch maar zelf uit elkaar gehaald (wat ik eerst niet durfde). Toen zag ik een schroef los in de speaker liggen, die klaarblijkelijk bij bepaalde frequenties ging trillen wat een krakend geluid veroorzaakte. Na al die mooie reviews, vond ik het erg teleurstellend dat Electro World Van Dijk blijkbaar niet eens de moeite heeft genomen om de speaker open te maken maar wel onderzoekskosten rekent, terwijl duidelijk mag zijn dat ik de speaker niet zomaar voor reparatie breng. Heel jammer.
Goede service. aardige monteur. Wel vind ik het tarief van € 80,-- vrij veel voor een advies van 15 minuten aan huis. De monteur hoefde helemaal niet te doen aan reparatie. I
Koop bij de man die ook repareren kan.aar ook die het plaatsen kan. Wij zijn daar uiterst tevreden over. Via internet mogelijk een paar euro goedkoper, maar zoek dan een monteur die je aankoop wilt plaatsen. Nu alles in een keer gepland.
Goede informatie en uitleg over de producten
Als je voor een apparaat komt,krijg goed advies over de opties en mogelijkheden
prima
Prima winkel met veel service
Top geregeld
Uitstekende service en betrokkenheid van het personeel die ongevraagd aanboden het apparaat uit en later in de auto te helpen tillen. Dinsdag gebracht en vrijdag weer hersteld opgehaald. KLASSE !!
De oven/magnetron van mijn ouders was kapot. Ik kon de oven direct brengen en deze werd zeer snel onderzocht. Intussen een oven/magnetron meegekregen zodat mijn ouders het eten konden blijven opwarmen. Reparatie verliep vlot en de kosten waren beperkt. Bij het ophalen werd de oven zelfs in de auto geplaatst, kortom super service en zeer vriendelijk personeel.
Erg fijne winkel met vriendelijk vakkundige medewerkers en ook de bezorging en service zijn heel fijn.
Goede informatie, goede installatie. Alles zeer correct
Prima begeleiding bij mijn keuze, vrijblijvend advies over andere mogelijkheden, fijn telefonisch contact met hun mensen. Levering ging perfect. Toen het gewicht toch een probleem bleek te zijn werden er ‘hulptroepen’ in Reeuwijk opgehaald en stond de koelkast alsnog op zijn plaats. Ik heb mijn nieuwe winkel gevonden!
Electro World van Dijk Reeuwijk verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World van Dijk Reeuwijk heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World van Dijk Reeuwijk