Louisa
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World van Dijk Bergschenhoek aan!
99% beveelt Electro World van Dijk Bergschenhoek aan!
Goede service en vertrouwd
Goed advies en zeer goede service.
Vriendelijk,
Spijt dat ik niet naar coolbleu gegaan ben.. Ik dacht dat ik een goede winkel had uitgekozen maar nu betaal ik het volle bedrag voor een nieuwe Siemens wasmachine en geven ze mij een showmodel uit de winkel.. zonder overleg en zonder korting.. slechte zaak!
Vorige week heeft mijn schoonmoeder daar een wasmachine gekocht en nu hebben ze haar voor de volledige prijs een showroom model verkocht. Hier kwam ze achter toen ze even wat uitleg kwam vragen over de werking van de machine. Toen ze iets zei van het feit dat ze dus een showroommodel heeft gekregen, werd ze ook nog eens afgepoeierd. Vind dit echt schofterig! Zo ga je niet met je klanten om. Wij komen hier dus nooit meer.
Snelle en goede service
Klantvriendelijk en goed advies
,N goede betrouwbarezaak komen de afspraken na
Heel prettig hulpvaardig en ook deskundig
Het was geen grote klus, maar wel lastig om er bij te kunnen. De monteur liet zich echter niet ontmoedigen en heeft het prima opgelost.
Goede service en mensen met verstand van zaken, Aardige mensen
goede service prettige winkel
Goede service
Goed service
Afgelopen zaterdag naar de winkel voor de aanschaf van een nieuwe vaatwasser. Wij hadden ons voor het bezoek op de website al georiënteerd. Aan de verkoper aan gegeven dat wij een vervanger wilde van onze huidige vaatwasser ( Beko). Deze vaatwasser was eenvoudig maar voldeed aan onze eisen en wilde een vergelijkbaar product. De verkoper had deze modellen niet staan en heeft tijdens zijn verkoop gesprek diverse malen aangegeven dat wij voor een veel duurdere Duitse machine moeten kiezen. Nadat wij verschillende keren hadden aangegeven dit niet wilde bleef hij maar Proberen een Duitse machine aan ons Te verkopen. Wij stellen advies zeker op prijs maar uit eindelijk bepalen wij zelf welke machine wij willen aanschaffen. De koop is gesloten maar wij hebben de winkel niet met een fijn gevoel verlaten. Laatste keer dat wij hier een aanschaf hebben gedaan.
Electro World van Dijk Bergschenhoek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World van Dijk Bergschenhoek heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World van Dijk Bergschenhoek
Julianalaan 6
2661EL Bergschenhoek
Goede service en vertrouwd
Goed advies en zeer goede service.
Vriendelijk,
Snelle en goede service