Hans Bronder
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World Van der Meulen aan!
99% beveelt Electro World Van der Meulen aan!
top service. goede produkten
Fijne zaak, zeer behulpzaam.
goed , optijd en volgens afspraak . prima
Buitengewoon plezierige winkel om zaken met te doen. De communicatie loopt snel en soepel. De "jongens van de werkvloer" werken efficiënt en zorgvuldig. Alles wordt in perfecte staat achtergelaten. Een aanrader.
Wat een goede service, denken goed mee en komen dan met een passend advies en bovendien is het hele team heel vriendelijk!
Klantvriendelijk.
Ik koop mijn hele leven hier al mijn apparaten. Mijn ouders deden dat al. Je wordt super fijn geholpen en geadviseerd .
Een hele prettige winkel met goede spullen en personeel met verstand van zaken.
Monteur was zeer terzake kundig en iheeft prima op wensen klant ingespeeld.
Je wordt er altijd prettig en vakkundig geholoen
Personeel vriendelijk en vakkundig. Snelle levering en prima service.
Deskundig, klantvriendelijk , uitstekende service.
Zeer deskundig en super vriendelijk. Ik ben zo goed voorgelicht. Hele mooie vriezer gekocht die niet meer ontdooid hoeft te worden. Ik ben heel tevreden.
Super snel geholpen,
Electro World Van der Meulen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Van der Meulen heeft de volgende resultaten bereikt:
top service. goede produkten
Fijne zaak, zeer behulpzaam.
goed , optijd en volgens afspraak . prima
Klantvriendelijk.
Een hele prettige winkel met goede spullen en personeel met verstand van zaken.
Monteur was zeer terzake kundig en iheeft prima op wensen klant ingespeeld.
Je wordt er altijd prettig en vakkundig geholoen
Personeel vriendelijk en vakkundig. Snelle levering en prima service.
Deskundig, klantvriendelijk , uitstekende service.
Super snel geholpen,
Electro World Van der Meulen heeft de volgende resultaten bereikt: