Jeroen van Boxel
Betrokken personeel met goede vaktechnische knowhow. Altijd klaar om het stapje extra te doen.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Van Boxel aan!
goede serves
Mooie en uitgebreide winkel,
Altijd vriendelijk
Altijd tijd voor je als je iets zoekt, nemen de tijd voor je.
snelle levering na bestelling
Vriendelijk onthaal, directe geholpen , afspraken worden na gekomen
vakkundige adviezen, supersnelle service, heldere uitleg bij installatie, zeer klantvriendelijk
Afspraken worden nagekomen
service en betrouwbaar advies. komen afspraken na.
vriendelijke mensen , en een goed gevoel
Goede service
Goede service en adviezen. Altijd vriendelijk en behulpzaam.
goede service
Electro World Van Boxel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Van Boxel heeft de volgende resultaten bereikt:
goede serves
Mooie en uitgebreide winkel,
Altijd vriendelijk
Altijd tijd voor je als je iets zoekt, nemen de tijd voor je.
snelle levering na bestelling
Vriendelijk onthaal, directe geholpen , afspraken worden na gekomen
Afspraken worden nagekomen
service en betrouwbaar advies. komen afspraken na.
vriendelijke mensen , en een goed gevoel
Goede service
Goede service en adviezen. Altijd vriendelijk en behulpzaam.
goede service
Electro World Van Boxel heeft de volgende resultaten bereikt: