- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Van Aarst aan!
goede zaak
Vriendelijke benadering, goed advies, snelle levering en installatie .
Goede zaak, makkelijk in communicatie en duidelijke mailcontact gehad
Voor een reparatie in Twello aan huis zeer snel aanwezig. Zeker er geen andere monteur in de buurt is van de kennis van B&O
Klantvriendelijk en super snelle service en levering
Ik kreeg razend snel een reparatie offerte.
Fijne winkel en geeft goede info. En zeer persoonlijke benadering kent zijn klanten
Netjes geholpen, keurig geleverd
Perfect
Uitstekend! Echt een aanrader.
Een prachtige winkel met zéér behulpzaam en klantvriendelijk personeel
Prettig geholpen in de winkel in Heerde en goede uitleg en advies gekregen over de aanschaf van een nieuwe wasmachine. De nieuwe Miele was in de aanbieding (toevallig bij ElectroWorld ook nog de laagste prijs op dat moment) is keurig volgens afspraak bezorgd en geïnstalleerd bij ons op zolder en werd gecontroleerd op een goede werking. Wij zijn erg tevreden over de service!
Ze doen wat ze zeggen.
Zeer goed advies en hele goede service. Ik ben erg blij dat ik hier de wasmachine- en drogercombinatie gekocht heb!
Uiterst klantvriendelijk en snel gereageerd op onze vraag.
Electro World Van Aarst verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Van Aarst heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Van Aarst
Bonenburgerlaan 9
8181HA Heerde
goede zaak
Vriendelijke benadering, goed advies, snelle levering en installatie .
Goede zaak, makkelijk in communicatie en duidelijke mailcontact gehad
Klantvriendelijk en super snelle service en levering
Ik kreeg razend snel een reparatie offerte.
Netjes geholpen, keurig geleverd
Perfect
Uitstekend! Echt een aanrader.
Een prachtige winkel met zéér behulpzaam en klantvriendelijk personeel
Ze doen wat ze zeggen.
Uiterst klantvriendelijk en snel gereageerd op onze vraag.
Electro World Van Aarst heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Van Aarst