Suzan
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World Trijselaar aan!
Klantvriendelijk en zeer behulpzaam
Goede prijs en goede service (inbouwen)
Trijselaar is een goede en betrouwbare winkel voor al je witgoed en keukenapparatuur., met hele goede service. Je wordt er super goed geholpen en geven goed advies.
Vriendelijk,snel,correct,kundig
Prima en snelle service, deskundig en zeer klantvriendelijk!
Snel en klantvriendelijk
Zeer prettig geholpen in de winkel. Keurig op tijd bezorgd door aardige mensen.
Goed geholpen jn de winkel. De bezorging en afvoer van mijn oude apparaten is verzorgd door 2 deskundige en vriendelijke heren.
heel goede service
Een prima zaak met klantgerichte service. Wat er niet is kan snel worden besteld.
Fijne winkel, wordt altijd goed en snel geholpen
Fijn bedrijf
vertrouwen in de klanten is zeer hoog
Goed te bereiken. Snelle reactie op verzoek om vaatwasser te repareren
Electro World Trijselaar verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Trijselaar heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Trijselaar
Kerkstraat 15-17
3214AJ Zuidland
Klantvriendelijk en zeer behulpzaam
Goede prijs en goede service (inbouwen)
Vriendelijk,snel,correct,kundig
Prima en snelle service, deskundig en zeer klantvriendelijk!
Snel en klantvriendelijk
Zeer prettig geholpen in de winkel. Keurig op tijd bezorgd door aardige mensen.
heel goede service
Fijne winkel, wordt altijd goed en snel geholpen