gracie
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Stevens aan!
top winkel
Goede informatie, vriendelijk personeel.
Eerlijk advies, denkt met je mee. Reageert alleen niet snel op mail. Vervelend was wel dat ze het verkeerde product geleverd hadden waardoor ik de volgende dag weer van mijn werk weg moest. Wel keurig geplaatst met uitleg.
Snelle en goede sevice en duidelijke informatie
Fijne website, vriendelijke verkopers en bezorger
Goede voorlichting over de Miele vaatwasser. De plaatsing van het apparaat verliep probleemloos.
Zeer vriendelijk, goede adviezen
Verstand van producten, goede informatie, denken met de klant mee, goede service, nemen de tijd voor je
Goede service en vriendelijk behandeld door een medewerkster.
goede service
Fijn geholpen bij de aankoop. Bij de installatie gezocht naar oplossing om aan de wens te voldoen.
Telefonische melding wordt serieus en met geduld behandeld. De reparateur weet daardoor blijkbaar ook precies wat hem te doen staat.
een bedrijf met een persoonlijke (klanten) band. Denken met je mee, zoeken naar passende oplossing en geven eerlijk advies waarbij de prijs niet bepalend is
Goed advies , zelf gemaakt dankzij hun advies
Electro World Stevens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Stevens heeft de volgende resultaten bereikt:
top winkel
Goede informatie, vriendelijk personeel.
Snelle en goede sevice en duidelijke informatie
Fijne website, vriendelijke verkopers en bezorger
Zeer vriendelijk, goede adviezen
Goede service en vriendelijk behandeld door een medewerkster.
goede service
Goed advies , zelf gemaakt dankzij hun advies