D. Folkers
Wat een top zaak! In de winkel prima geholpen door de medewerker. Koelkast keurig ingebouwd door de monteur. Tot de volgende keer.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Stevens aan!
je word er super geholpen
Super vriendelijk personeel, ze nemen de tijd voor je, goede uitleg, denken met je mee, veel kennis! Goede prijs kwaliteit, zeker voor de service die je erbij krijgt
Op zicht goede winkel en fijn personeel Al kan t beter
Ik werd zeer goed geholpen door een medewerker die duidelijk verstand van zaken heeft, in het verleden ook diverse aankopen gedaan tot volle tevredenheid.
Zeer vriendelijk en kundig personeel
Top
Prima winkel,deskundige en vriendelijke uitleg over het produkt. Ze nemen echt de tijd voor je .
Fijne zaak, altijd prettig geholpen.
Goed geholpen en uitleg
Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Veel vakkennis.
heel fijn en vriendelijk geholpen
Vriendelijk personeel en goede service.
Goede service en fijn de tv geïnstalleerd
Electro World Stevens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Stevens heeft de volgende resultaten bereikt:
je word er super geholpen
Op zicht goede winkel en fijn personeel Al kan t beter
Zeer vriendelijk en kundig personeel
Top
Fijne zaak, altijd prettig geholpen.
Goed geholpen en uitleg
Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Veel vakkennis.
heel fijn en vriendelijk geholpen
Vriendelijk personeel en goede service.
Goede service en fijn de tv geïnstalleerd
Electro World Stevens heeft de volgende resultaten bereikt: