Rob 78 jaar
alle tijd en aandacht in een plezierige sfeer. gedegen advies uitstekende koffie!
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Stadhouder aan!
Tv en boomboom gekocht en laten installeren.boomboom werkte niet goed.bleekdat installateurs bluetooth niet hadden aangezet.na telefonischadvies van marciano werkt hetnu wel.
Deskundig en prettig geholpen bij aanschaf vaatwasser. Snel geinstalleerd door ervaren monteurs.
uitstekende reputatie die jullie ook hebben bewezen bij ons
Snel en vakkundig geregeld
Prettige winkel, klantvriendelijk Persoonlijke benadering Betrouwbaar in afspraken en informatie, ik ben niet voor niets al ruim 40 jaar vaste klant
vakkundig en vriendelek
Mooie liebherr koelkast snel en goed geinstalleerd
Heel fijn bedrijf, persoonlijke behandeling, vriendelijk en vakkundig, tegen een goede prijs.
goede service en deskundigheid
Top
Door externe omstandigheden konden wij Viaplay niet ontvangen ondanks het feit dat wij wel het abonnement betalen. Uw medewerker (helaas weten wij zijn naam niet) heeft tijd noch moeite gespaard dit voor ons op te lossen. Wat een wereldvent!! Wij zijn hem en daardoor Electro World Stadhouder zeer dankbaar. De nieuwe tv is ook prima geïnstalleerd met duidelijke uitleg.
Zeer goede service , vakkundig en vriendelijke mensen en telefonisch goed bereikbaar!
Vriendelijke mensen, die met je meedenken, en je goed informeren over voor- en nadelen van bepaald product/merk. Op fiets afstand van mijn huis.
Prima service, aardige mensen.
Electro World Stadhouder verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Stadhouder heeft de volgende resultaten bereikt:
vakkundig en vriendelek
Mooie liebherr koelkast snel en goed geinstalleerd
goede service en deskundigheid
Top
Prima service, aardige mensen.
Electro World Stadhouder heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Stadhouder