Geert-Jan van der Aa
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Schijndel aan!
Zeer goede service
Denken altijd met je mee , zoeken altijd na een oplossing
Goed en geduldig geholpen goed geïnformeerd en netjes geïnstalleerd.
gezellig bedrijf, informatie is goed en de service is top.
Goede service en prettige bediening
Geweldig
Ja een hele fijne winkel met goede service
Geweldig advies ,vriendelijke mensen. Ze hebben er een vaste klant bij !
Klantvriendelijk, goede uitleg Heel goede service
Simpelweg super! Goede service en uitleg van apparatuur, veel soorten merken en modellen beschikbaar. Denken met je mee nemen de tijd en belangrijkste, je krijgt een oprecht advies. Dank je wel!
Klantgericht, vriendelijk, goede sevice
Erge fijne winkel waar ik graag kom. Goede service en men weet wat ze verkopen, beter als die grote ketens.
Prima zaak. Vriendelijke mensen. Geduldig met uitleg over apparatuur. Snelle en vakkundige installatie van buitendienst medewerker.
Klantvriendelijke uitleg en aardig.
Electro World Schijndel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Schijndel heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer goede service
Denken altijd met je mee , zoeken altijd na een oplossing
Goed en geduldig geholpen goed geïnformeerd en netjes geïnstalleerd.
gezellig bedrijf, informatie is goed en de service is top.
Goede service en prettige bediening
Geweldig
Ja een hele fijne winkel met goede service
Geweldig advies ,vriendelijke mensen. Ze hebben er een vaste klant bij !
Klantvriendelijk, goede uitleg Heel goede service
Klantgericht, vriendelijk, goede sevice
Klantvriendelijke uitleg en aardig.
Electro World Schijndel heeft de volgende resultaten bereikt: