- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Roosendaal aan!
service uitstekend !
eens electro world
Fijne winkel personeel denkt mee en is behulpzaam
De service is goed. Vlotte bezorging
Zeer vriendelijk klantvriendelijk personeel.
In de winkel werd ik heel goed en netjes geholpen. Waren heel behulpzaam. Het aansluiten ging oom goed, buiten dat ze een hoop slik mee naar binnen namen op mijn nieuwe vloer. Dat vond ik wel jammer.
Prettige winkel deskundig personeel en een goede service.
Goed geholpen. Vriendelijk. Niet opdringerig.
Personeel is zeer vriendelijk en denkt mee wat de juiste aankoop is voor je. Eerlijk, deskundig, servicegericht en daarom een aanrader om hier langs te gaan.
Werd zeer vriendelijk en profesioneel geholpen door de verkoper
Goed en vriendelijk
Eerste ervaring met Electro World. Had knipsel uit Bode meegenomen. Daar stond op" koffie staat klaar" Gemist
Netjes en beleefd geholpen
Snelle oplossing, nadat vaatwasser niet op voorraad was
Electro World Roosendaal verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Roosendaal heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Roosendaal
Rucphensebaan 20
4706 PJ Roosendaal
service uitstekend !
eens electro world
Fijne winkel personeel denkt mee en is behulpzaam
De service is goed. Vlotte bezorging
Zeer vriendelijk klantvriendelijk personeel.
Prettige winkel deskundig personeel en een goede service.
Goed geholpen. Vriendelijk. Niet opdringerig.
Werd zeer vriendelijk en profesioneel geholpen door de verkoper
Goed en vriendelijk