- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Rookes Rietman aan!
100% beveelt Electro World Rookes Rietman aan!
Goede service prettig personeel
aandacht voor klant , luisteren naar de behoefte(n)
Goed geholpen en snelle levering .
Betrouwbaar bedrijf waar de klant nog klant is en geen nummer Kundige en vriendelijke medewerkers Goede service
Gewoon een goed bedrijf
netjes en corect geholpen.
Snel en correct
Veel ervaring, kennis van de producten
Mijn vraag is goed behandeld en afgerond!
Prima behandeling en service
Je wordt vriendelijk geholpen, personeel is vriendelijk.
Snel geholpen en keurig afgelverd.
Vriendelijke medewerkers, goede uitleg over hetgeen jij wenst aan te schaffen en mooie geordende zaak.
Nieuwe vaatwasser tot volle tevredenheid ingebouwd. Aardige en behulpzame monteurs.
goede service
Electro World Rookes Rietman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Rookes Rietman heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Rookes Rietman
Oerdijk 23
7433AE Schalkhaar
Goede service prettig personeel
aandacht voor klant , luisteren naar de behoefte(n)
Goed geholpen en snelle levering .
Gewoon een goed bedrijf
netjes en corect geholpen.
Snel en correct
Veel ervaring, kennis van de producten
Mijn vraag is goed behandeld en afgerond!
Prima behandeling en service
Je wordt vriendelijk geholpen, personeel is vriendelijk.
Snel geholpen en keurig afgelverd.
goede service
Electro World Rookes Rietman heeft de volgende resultaten bereikt: