- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Radio Vos aan!
Prima service.
Afzuigkap en inductie kookplaat aangeschaft en een nieuwe meterkast. We zijn goed op de hoogte gehouden van de levering en plaatsingsdatum. na een tijdje kwamen we erachter dat de afzuigkap niet goed functioneerde, dit is ook allemaal naar volle tevredenheid opgelost.
Meteen het product geadviseerd gekregen
Goeie service en goeie uitleg, top.
Prima bedrijf die mee denkt en uitleg geeft.
Prima afstemming. Duidelijke afspraken. Goede service.
Goed advies in de winkel, snelle levering en keurige installatie.
Korte lijnen en persoonlijke aandacht.
goed advies, goede communicatie, snelle en correcte levering en installatie.
goed advies, goede communicatie en snelle en correcte levering en installatie.
Onderdeel van stofzuiger besteld en met een paar dagen werd ik keurig gebeld dat het bestelde onderdeel binnen was, TOPPIE !!
Ze zijn een betje slodig
Denken met je mee en komen afspraken na.
Goede en snelle service.
Electro World Radio Vos verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Radio Vos heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Radio Vos
Voorstraat 46
3281AV Numansdorp
Prima service.
Meteen het product geadviseerd gekregen
Goeie service en goeie uitleg, top.
Prima bedrijf die mee denkt en uitleg geeft.
Prima afstemming. Duidelijke afspraken. Goede service.
Goed advies in de winkel, snelle levering en keurige installatie.
Korte lijnen en persoonlijke aandacht.
goed advies, goede communicatie, snelle en correcte levering en installatie.
goed advies, goede communicatie en snelle en correcte levering en installatie.
Ze zijn een betje slodig
Denken met je mee en komen afspraken na.
Goede en snelle service.
Electro World Radio Vos heeft de volgende resultaten bereikt: