Evert Niemeijer
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Poortman aan!
Goede service en vakmanschap
Goede uitleg over producten. Zeer goede service.
Vriendelijk personeel, zeer goede service er wordt meegedacht over de mogelijkheden.
Klantvriendelijk, behulpzaam
Hele goede service en waren al snel geholpen .. de mevrouw die ons hielp, wees precies dezelfde keuze aan, als die wij hadden gemaakt ..echt heel tevreden
Zeer vakbekwame monteurs die goed kunnen inspelen op onverwachte situaties bij het aansluiten van de Quooker.
Prima ontvangst , goede uitleg en vriendelijk personeel en eigenaars
Super, altijd klantvriendelijk, goede service, nette winkel met een ruim assortiment en goede prijzen
Zeer uitgebreid assortiment en zeer vriendelijk. Denken altijd mee. Service zeer goed.
Vriendelijke personeel en goede service
Bedankt voor de factuur. Ik weet nu tenminste al wat mijn cadeautje wordt
Super blij met zo een winkel in Oude Pekela
correcte mensen
Fijne personeel en mijn wasmachine was defect en dag later had ik al een nieuwe en netjes aangesloten en de oude wasmachine is mee genomen . De mannen moesten 2 trappen omhoog diepe buiging wat een service .
Snelle service
Electro World Poortman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Poortman heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Poortman
De Helling 6
9665 JX Oude Pekela
Goede service en vakmanschap
Goede uitleg over producten. Zeer goede service.
Klantvriendelijk, behulpzaam
Prima ontvangst , goede uitleg en vriendelijk personeel en eigenaars