- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Poortman aan!
Vriendelijk helpen en uitleggen
Goede service en snelle levering.
Altijd super vriendelijk en goede service , we kopen daar al onze spullen , al jaren ,
Klantvriendelijk, expertise, snelle levering, zorgvuldige plaatsing
Geweldige winkel goed bevoorraad goede service klantvriendelijk een winkel waar je met plezier heengaat
Vriendelijke en goede service
Aardige mensen en denken met je mee
fijne zaak met veel kennis
klantvriendelijkheid, meedenken, prijs ,service
Goede hulp bij uitzoeken product
Correct en netjes
We zijn zeer vriendelijk en bekwaam geholpen door deze winkel. We waren op zoek naar een wasmachine en hebben die hier ook gevonden. Het was zaterdagmiddag tegen sluitingstijd en we mochten de wasmachine kopen die in de winkel stond als showroommodel zodat we het weekend de was konden doen. Topservice!
Goede service
Heeft een gode service .
Vriendelijke personeel, goede uitleg. Snelle levering
Electro World Poortman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Poortman heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Poortman
De Helling 6
9665 JX Oude Pekela
Vriendelijk helpen en uitleggen
Goede service en snelle levering.
Klantvriendelijk, expertise, snelle levering, zorgvuldige plaatsing
Vriendelijke en goede service