Koos Arends
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Poortman aan!
Goede service en advies.
Klantvriendelijk en goede uitleg
Prima winkel goed advies leuk personeel professioneel
Fijne persoonlijke dienstverlening
vriendelijk en deskundig
Altijd aardig nemen de tijd voor je en goede service.
Mooie winkel met betrouwbaar personeel
Nadat ik een wasdroger online gereserveerd heb ben ik vrij kort daarna gebeld of ik nog langs wilde komen in de winkel. Wij zijn erg vriendelijk te woord gestaan en de medewerkers waren welwillend en ook vlot met de bezorging die een dag later al op tijd kon plaats vinden ondanks dat het oudjaars dag was.
Gewoon prima service!
Goeie service
De service en klantveeriendelijkheid
Aandacht voor de klant en persoonlijk advies. Erg prettig.
Prettige winkel goede producten En fijne personeel
Weer deskundig geholpen, zoals we eigenlijk gewend zijn.
Electro World Poortman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Poortman heeft de volgende resultaten bereikt:
Klantvriendelijk en goede uitleg
Prima winkel goed advies leuk personeel professioneel
Fijne persoonlijke dienstverlening
vriendelijk en deskundig
Altijd aardig nemen de tijd voor je en goede service.
Mooie winkel met betrouwbaar personeel
Gewoon prima service!
Goeie service
De service en klantveeriendelijkheid
Aandacht voor de klant en persoonlijk advies. Erg prettig.
Prettige winkel goede producten En fijne personeel
Weer deskundig geholpen, zoals we eigenlijk gewend zijn.
Electro World Poortman heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Poortman