Marcel
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World Peursum Audio Video aan!
99% beveelt Electro World Peursum Audio Video aan!
Prima deskundige en snelle service
Snel een afspraak gemaakt en de service is goed. Alleen jammer dat ons verbindingsprobleem met kpn tv 1 druk op de afstandsbediening was, 2 minuten binnen 75 euro kost!
Goed advies in de winkel. Hele vriendelijke man die de tv heeft opgehangen en geïnstalleerd, echt top.
Top, hele goed, snelle en nette service!
Goed geadviseerd en geholpen in de winkel in Katwijk.
Nette zaak en beleefd personeel, goede uitleg gekregen.
Goede service, vakkundig personeel. Problemen worden opgelost. Al vele jaren vaste klant.
Fijn en deskundig geholpen. Kreeg ook wat extra tips.
Prima gedaan
Goede service luisterend oor voor de klanten
UITSTEKENDE SERVICE EN LEVERTIJD
Zeer klantvriendelijk.
Werk is goed uitgevoerd. personeel is vriendelijk.
Goed geholpen en alles volgens afspraak geleverd.
Snel geholpen, goed contact
Electro World Peursum Audio Video verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Peursum Audio Video heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Peursum Audio Video
Voorstraat 31b-33
2225EL Katwijk
Prima deskundige en snelle service
Top, hele goed, snelle en nette service!
Goed geadviseerd en geholpen in de winkel in Katwijk.
Nette zaak en beleefd personeel, goede uitleg gekregen.
Fijn en deskundig geholpen. Kreeg ook wat extra tips.
Prima gedaan
Goede service luisterend oor voor de klanten
UITSTEKENDE SERVICE EN LEVERTIJD
Zeer klantvriendelijk.
Werk is goed uitgevoerd. personeel is vriendelijk.
Goed geholpen en alles volgens afspraak geleverd.
Snel geholpen, goed contact
Electro World Peursum Audio Video heeft de volgende resultaten bereikt: