Ed Steffens
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Oosterhof aan!
Altijd top service en prettig meedenken. Lang leve een goede locale leverancier
De service is uitstekend Komen snel en lossen altijd het eventuele probleem op. Ik koop niet op internet
Zeer nette en professionele werknemers, tijd voor een praatje en zeer goed geholpen met de aankoop van een steelstofzuiger. Geen poepas, gewoon volk en geen drammerige verkoop of onwetende 'cijfers gestuurde' verkoop. Top lui, top zaak en ook nog eens een bijzondere audioafdeling. Ik ben bang dat ik hier nog eens terug moet komen!
Klantvriendelijk en meedenken.
Ruim assortiment en goed advies
Komen afspraak na en goede service
Prima service.
Ochtend besteld en omdat het op voorraad was dezelfde dag nog geleverd.
Fijne winkel, ben goed geholpen
Heb er laatst ( vrijdag) een tv gekocht, en ik was niet te vreden over hoe hij werkte, maandag stond iemand voor de deur die hem opnieuw installeerde en hij werkt nu prima
denkt mee goede service
Prima uitleg over alles wat je vroeg van stofzuiger tot koffiezetapparaat Wij hebben een miele stofzuiger gekocht en de zakken erbij gekregen. Prima winkel.
Meedenkend , snel, service gericht, en je dan ook nog extra wijzen op een korting! Ik zeg : top!
Een dikke 10! Alles klopt, het advies, de prijs, de plaatsing! Als we weer wat nodig hebben, komen we zeker weer bij jullie!
Electro World Oosterhof verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Oosterhof heeft de volgende resultaten bereikt:
Klantvriendelijk en meedenken.
Ruim assortiment en goed advies
Komen afspraak na en goede service
Prima service.
Ochtend besteld en omdat het op voorraad was dezelfde dag nog geleverd.
Fijne winkel, ben goed geholpen
denkt mee goede service