Correct in alle betekenissen. Contact efficient, afhandeling duidelijk en snel. Lost probleempjes goed en snel op.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World Offermans aan!
Persoonlijke service en goede kwaliteit van producten .
Prettige bediening en goede service
Vriendelijk, op vragen wordt vlug en duidelijk gereageerd. Snelle levering op ook op zaterdag. Afhandeling correct en probleemje snel opgelost.
Zeer klantgericht en goed op de hoogte van de product mogelijkheden
Electro Offermans heeft mij een goed advies gegeven en goede hulp bij het brengen en installeren van een nieuwe koelkast en het ophalen van de oude. Het contact met personeel is prettig, de medewerker was behulpzaam, geduldig en deed zijn werk met plezier.
Goed advies, goede service
Een juiste en goede afhandeling van het plaatsen van mijn wasmachine. Vriendelijke en behulpzame installateurs
Zeer vriendelijk personeel zowel in de winkel als bij plaatsing apparaat thuis.
Vriendelijk naar klant ! Stond meteen aan de deur na telefoontje dat koelkast binnen gekomen was voor montage.
Dit was mijn eerste kennismaking met Electro World Offermans. Gelukkig niet zo´n megastore maar een gezellige winkel die iets uitstraalt. Kwaliteit deskundig advies en tijd voor de klant.
Aardige personen die me geholpen hebben. Alleen jammer dat je zelf moet bellen of de spullen binnen zijn. Dit was het geval. Heeft ongeveer 6 weken geduurd! Wel prima geholpen.
Bij de Gamma hadden ze niet eens een normale stofzuiger, dus dan maar naar Offermans
Goede service tijdens de inbouw van de vaatwasser. De monteur werkt netjes en is vriendelijk. Conform afspraak geleverd.
Electro World Offermans verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Offermans heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Offermans
Beekstraat 69
6231LE Meerssen
Persoonlijke service en goede kwaliteit van producten .
Prettige bediening en goede service
Zeer klantgericht en goed op de hoogte van de product mogelijkheden
Goed advies, goede service
Zeer vriendelijk personeel zowel in de winkel als bij plaatsing apparaat thuis.
Electro World Offermans heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Offermans