Betrof vervanging koel/vrieskist en vaatwasser. Geen lange wachttijden , binnen 2 weken was de inbouw in mijn al bestaande keuken deskundig geregeld.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Kortman aan!
Prettig
Snelle kordate afhandeling van aankopen en klachten.
Deskundig, accuraat, duidelijke uitleg.
Vriendelijk en deskundig personeel. Goede service.
Word goed geholpen in de winkel,en dat vind ik fijn. En voor voor reparatie kan je ook bij jullie terecht. Dus eigenlijk moet ik een 8 geven
Top winkel
Goede service,straalt vertrouwen uit.
Prima advies en prijs
Zeer klantvriendelijk en service gericht, denken mee en behulpzaam!
prettige zaak met behulpzame mensen, experts in hun vak, lekker dicht bij huis. (een 10 geef ik nooit overigens)
Smorgens in de winkel en wasmachine besteld, smiddags geleverd en savonds schone was zonder opruimen verpakking, oude wasmachine oid, gewoon perfecte service
Prima service en eerlijk advies
Gewoon zeer oke
Klantvriendelijk zeer goede service goede prijskwaliteit gemoedelijk sfeer in de winkel
Electro World Kortman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Kortman heeft de volgende resultaten bereikt:
Prettig
Snelle kordate afhandeling van aankopen en klachten.
Deskundig, accuraat, duidelijke uitleg.
Vriendelijk en deskundig personeel. Goede service.
Top winkel
Goede service,straalt vertrouwen uit.
Prima advies en prijs
Zeer klantvriendelijk en service gericht, denken mee en behulpzaam!
Prima service en eerlijk advies
Gewoon zeer oke