- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Koos Rood Bergen aan!
100% beveelt Electro World Koos Rood Bergen aan!
Top service
Alle medewerkers zijn zo belangstellend, behulpzaam, denken met je mee én nemen alle tijd voor je. Prima service altijd. Kortom: top bedrijf!
Fijne winkel, altijd behulpzaam en geduldig.
Punctueel en aandacht voor het probleem en prettig persoon.
Product niet op voorraad maar bestellen ging razend snel.
ouderwetse service zeer goed
Goed advies, aardige verkoopmedewerkers en zeer hulpvaardig.
Fijne goede zaak!
Prima service
We zijn supergoed geadviseerd en geholpen.
Goed advies, snelle service qua levering en aansluiten
onmisbaar
Je wordt zo goed geholpen, de monteur doen zo goed hun werk, ik ben zeer tevreden.
Electro World Koos Rood Bergen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Koos Rood Bergen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Koos Rood Bergen
Breelaan 29
1861 GC Bergen
Top service
Fijne winkel, altijd behulpzaam en geduldig.
Punctueel en aandacht voor het probleem en prettig persoon.
Product niet op voorraad maar bestellen ging razend snel.
ouderwetse service zeer goed
Goed advies, aardige verkoopmedewerkers en zeer hulpvaardig.
Fijne goede zaak!
Prima service
We zijn supergoed geadviseerd en geholpen.
Goed advies, snelle service qua levering en aansluiten
onmisbaar