Egbert
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Klein Brinke aan!
100% beveelt Electro World Klein Brinke aan!
Super snelle levering
Wij zijn al vele, vele jaren klant bij Electro World Klein Brinke en wij zijn meer dan tevreden. Wij worden uiterst goed behandeld en ze zijn altijd zeer behulpzaam en. De mannen zijn buitengewoon aardig en helpen ons altijd fantastisch goed! Houden zo! Een 10 met een griffel en een zoen van de juffrouw!
alles naar wens opgehangen en geinstalleerd, zeer tevreden
klantvriendelijk en fijn lokaal
Goed, snel en vriendelijk.
Wij kunnen u melden dat wij alles waar een stroom draad aanzit bij hen hen evt besteld en gekocht wordt. Van droger ,TV ,Inductie koopplaat inbouw oven tot een prima geluidsysteem voor de nieuwe TV, tot krummel spul tot een Ventilator. Zij vertalen precies de wensen die wij hebben. Ik raad dit bedrijf in Vorden er aan. Men denk altijd in oplossingen. Voor ons de beste shop.
Alleen maar positief. Geweldig fijne service.
Goede service. Vriendelijke, deskundige en hulpvaardige medewerkers. Prima aanbod.
Prima winkel waar de mensen je prima helpen. Was nog wat vergeten. Werd er nog snel even bij besteld .
Ferdy en zijn team zijn zeer vriendelijk en leveren goede service.
Fijne en snelle service!
Goede service en fijn personeel.
Klant vriendelijke en goede service
Snelle reactie, vlotte service, helaas bleek de was machine een "garantie-geval" te zijn en we werden netjes doorverwezen naar de officiële fabrikantsmonteur.
Electro World Klein Brinke verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Klein Brinke heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Klein Brinke
Zutphenseweg 29
7251DG Vorden
alles naar wens opgehangen en geinstalleerd, zeer tevreden
klantvriendelijk en fijn lokaal
Goed, snel en vriendelijk.
Alleen maar positief. Geweldig fijne service.
Ferdy en zijn team zijn zeer vriendelijk en leveren goede service.
Fijne en snelle service!
Goede service en fijn personeel.
Klant vriendelijke en goede service
Electro World Klein Brinke heeft de volgende resultaten bereikt: