De Weijer
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Jan Berkvens aan!
100% beveelt Electro World Jan Berkvens aan!
snelle en goede service en kennis van de producten
Ik wordt er altijd netjes geholpen.
Goede service en uitleg en zeer vriendelijk personeel !
Klantvriendelijk, vertrouwd, deskundig
klantvriendelijk en goede service
Super goed geholpen fijne monteur
Goed advies en uitleg
Prima geholpen.
Staan open voor je vragen en denken met je mee bij de keuze.
Al ruim 40 jaar klant bij Jan Berkvens, en altijd goed geholpen.
TOP bedrijf met Top service
Zeer goede zaak
Top bedrijf, goed advies, ze nemen ruim de tijd voor een goede uitleg, en een geweldige service!
Prima service.
Prima prijs - kwaliteit en service.
Electro World Jan Berkvens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Jan Berkvens heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Jan Berkvens
Koorstraat 17
5831GH Boxmeer
snelle en goede service en kennis van de producten
Ik wordt er altijd netjes geholpen.
Goede service en uitleg en zeer vriendelijk personeel !
Klantvriendelijk, vertrouwd, deskundig
klantvriendelijk en goede service
Super goed geholpen fijne monteur
Goed advies en uitleg
Prima geholpen.
Staan open voor je vragen en denken met je mee bij de keuze.
Al ruim 40 jaar klant bij Jan Berkvens, en altijd goed geholpen.
TOP bedrijf met Top service
Zeer goede zaak
Prima service.
Prima prijs - kwaliteit en service.
Electro World Jan Berkvens heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Jan Berkvens