Paul
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
Vriendelijk en prima feitelijke informatie
Super,
Vriendelijke en vlotte service. Kennis van zaken
vlot geholpen en geleverd
Reeds eerder al een prachtige tv (LG) gekocht nu een vaatwasser (MIELE) we werden zeer correct geholpen. Het leuke was dat de andere dag de vaatwasser al ingebouwd kon worden. (wel zo handig dat je een gezelschap van 14 man krijg te eten ha ha.) Overigens inbouwen geregeld door EWH netjes uitgevoerd door Harry.
Fijne zaak. Vlakbij, fijn vakkundig personeel, parkeren voor de deur. Alleen maar voordelen.
Ruime, praktische winkel met duidelijk overzicht en fijn, vriendelijk personeel.
klantvriendelijk en behulpzaam
Ik ben goed en vakkundig geholpen door de betreffende medewerker. De afspraken zijn nagekomen en de prijs van het gekochte item was concurrerend
Wasmachine 's morgens stuk, 's avonds wassen met een nieuwe!
Goede uitleg ook bij het afleveren.Mooie winkel en vriendelijk.
Vriendelijke deskundige klantgerichte benadering en hulp.
Afspraken en uitvoering van de aankoop werden keurig nagekomen.
Zo vriendelijk
Electro World Hulst verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hulst heeft de volgende resultaten bereikt:
Vriendelijk en prima feitelijke informatie
Super,
Vriendelijke en vlotte service. Kennis van zaken
vlot geholpen en geleverd
klantvriendelijk en behulpzaam
Wasmachine 's morgens stuk, 's avonds wassen met een nieuwe!
Goede uitleg ook bij het afleveren.Mooie winkel en vriendelijk.
Vriendelijke deskundige klantgerichte benadering en hulp.
Afspraken en uitvoering van de aankoop werden keurig nagekomen.
Zo vriendelijk
Electro World Hulst heeft de volgende resultaten bereikt: