Hans
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Hoppenbrouwers Udenhout aan!
100% beveelt Electro World Hoppenbrouwers Udenhout aan!
Gezllige mensen die alle tijd nemen voor uitleg.
Een professioneel bedrijf met altijd vriendelijke en deskundige adviezen. Servicegericht en goede uitleg bij de apparaten. Ook fijn dat de dag na aankoop wordt bezorgd, geplaatst, aangesloten en de werking van het apparaat nogmaals wordt uitgelegd.
Vriendelijk geholpen.
Nette zaak en fijne service
Klantvriendelijk,, goed advies en service. Mooie winkel , ruim assortiment. Leuke aanbiedingen. Beslist een aanrader!
Persoonlijk contact, met een lekkere bak cappucino
zeer dienstverlenend , van uitzonderlijk niveau in deze tijd!
Heel goede service
Men is er altijd vriendelijk en men denkt met je mee bij de het maken van de keuze.
Vriendelijke service
Goede winkel, leuke verkoper en volop keuze.
Nette vlotte duidelijke uitleg inzake aanschaf nieuwe apparatuur, vlotte levering
gewoon goed
Snelle plaatsing van nieuwe tv: zelfde dag nog Alle rommel meegenomen!
Een bedrijf met veel expertise, oplossend vermogen en met hoog in het vaandel klantgerichtheid. Ik ben ontzettend goed geholpen.
Electro World Hoppenbrouwers Udenhout verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hoppenbrouwers Udenhout heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Hoppenbrouwers Udenhout
Kreitenmolenstraat 3
5071BA Udenhout
Vriendelijk geholpen.
Nette zaak en fijne service
Persoonlijk contact, met een lekkere bak cappucino
zeer dienstverlenend , van uitzonderlijk niveau in deze tijd!
Heel goede service
Vriendelijke service
Goede winkel, leuke verkoper en volop keuze.
gewoon goed
Snelle plaatsing van nieuwe tv: zelfde dag nog Alle rommel meegenomen!
Electro World Hoppenbrouwers Udenhout heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Hoppenbrouwers Udenhout