opa trein.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Hartelust aan!
Ze zijn netjes en behulpzaam en goeie kwaliteit
Vriendelijke mensen en goede uitleg
prima
Super service
Goede service ze denken met je mee
Alles naar wens volgens afspraak.
Fijn bedrijf wat meedenkt met de aanschaf van apparaten waar service nog een normale zaak is.
Een fijne winkel met aandacht voor de klant
Uitstekende service.
Vriendelijk geholpen, goede service
Fijne winkel, goede service
Topservice, wasmachine en droger aangeschaft voor m’n ouders. Die zijn super geholpen in de winkel en de bezorging en plaatsing op de 1e verd is super gegaan.
We waren voor het eerst bij Electro World Hartelust. Mooie winkel en goede website. Aardige medewerkers.We komen zeker terug.
Vriendelijke mensen. Goed geholpen. Een probleem vind ik de slechte telefonische bereikbaarheid.
Electro World Hartelust verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hartelust heeft de volgende resultaten bereikt:
Vriendelijke mensen en goede uitleg
prima
Super service
Goede service ze denken met je mee
Alles naar wens volgens afspraak.
Een fijne winkel met aandacht voor de klant
Uitstekende service.