Elian Strik
- Je naam
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Hamers aan!
Deskundig en vriendelijk
Zoals altijd goede service en prijs. Kopen bij lokale ondernemers is altijd beter!
Ik kon geen geschikte wijnklimaatkast vinden (allerlei eisen, haha). Marc Hamers vroeg of hij mocht zoeken voor mij op internet. Ik gaf aan dat ik dat al gedaan had, maar niks kon vinden. "Eisen" doorgegeven. En ja hoor, na een week vindt hij er een. Besteld, en hij kwam hem plaatsen. Deur ook nog moeten omdraaien. Kortom: top- service! Zeer tevreden!
Top bedrijf met goede service
Personeel altijd vriendelijk en adviserend. Prijstechnisch heel goed. Klant voelt zich echt koning.
Fantastisch! Ze reageren snel en adequaat. Ze zijn punctueel en professioneel. Een topbedrijf en absoluut een aanrader!!
Goede sources
Altijd kwaliteit boven kwantiteit.
Nette zaak met behulpzame kundige medewerkers.
Vriendelijke, correcte en duidelijke voorlichting.
Goede prijzen, service, snelle opvolging en uitvoering van werkzaamheden.
Goede service en nette en behulpzame medewerkers.
Geweldige winkel ,aardig personeel
Geweldige service
Goede zaak met deskundig personeel met heel goede service
Electro World Hamers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hamers heeft de volgende resultaten bereikt:
Top bedrijf met goede service
Goede sources
Altijd kwaliteit boven kwantiteit.
Nette zaak met behulpzame kundige medewerkers.
Vriendelijke, correcte en duidelijke voorlichting.
Goede prijzen, service, snelle opvolging en uitvoering van werkzaamheden.
Goede service en nette en behulpzame medewerkers.
Geweldige winkel ,aardig personeel
Geweldige service