Jakob Jan
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
1975 reviewsSchrijf review
100% beveelt Electro World Hamers aan!
ze nemen de tijd voor een duidelijke uitleg
goede en vriendelijk verkopers geven je veel aandacht.
Heel Vriendelijk, Correct, Deskundig, Betrouwbaar
Goede service, en een prettige winkel Ik kom er al jaren wij halen er alles Laatst weer een nieuwe tv gekocht Je wordt ontzorgt hij wordt opgehangen en geïnstalleerd en kijken maar
Staat in noodgevallen thuis altijd zo snel als mogelijk klaar.
Goede service, Zeer attent en deskundig persone
Enorme veel service, hier wordt ‘aandacht’ verkocht, heerlijk
Heel fijn geholpen bij de aanschaf van een stoomgenerator! Ik wilde in eerste instantie een andere kopen, maar met goed advies van Hamers toch de Tefal SV8111 EXPRESS POWER aangeschaft. En heel blij mee! Hij strijkt licht en goed en is makkelijk te bedienen. Fijn familiebedrijf in Vught, de moeite waard om te behouden en dus aankopen bij hun te doen!
Vriedelijk personeel en heel behulpzaam.
Een echt familie bedrijf Kwaliteit en goede service
een goed gevoel vriendelijk ,hulpbehoevend en denken mee
Zo goed geholpen bij het uitzoeken van mijn nieuwe stofzuiger! Ben er heel blij mee. Een heel praktisch ding. Best ingewikkeld bij zoveel keus
Eén betrouwbare winkel met professionele medewerkers met goede service
Zoals altijd een service gericht bedrijf, klantvriendelijk en ze verkopen goede spullen.
Zeer vriendelijke service in de winkel EN de monteur die aan huis kwam ! Ik, en mijn tv, zijn prima geholpen !!
Electro World Hamers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hamers heeft de volgende resultaten bereikt:
ze nemen de tijd voor een duidelijke uitleg
goede en vriendelijk verkopers geven je veel aandacht.
Heel Vriendelijk, Correct, Deskundig, Betrouwbaar
Staat in noodgevallen thuis altijd zo snel als mogelijk klaar.
Goede service, Zeer attent en deskundig persone
Enorme veel service, hier wordt ‘aandacht’ verkocht, heerlijk
Vriedelijk personeel en heel behulpzaam.
Een echt familie bedrijf Kwaliteit en goede service
een goed gevoel vriendelijk ,hulpbehoevend en denken mee