A. B. Te Apeldoorn
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Hamer aan!
Prima bedrijf
Goed en snel geholpen, vakkundig advies in de winkel en aan huis.
Goede uitleg en beste service. Vriendelijk personeel.
Klant vriendelijk . En de service is goed.
Vriendelijk en deskundig en behulpzaam!
Goed geadviseerd. Zeer sympathieke medewerker
Goed advies en begeleiding van onze aankoop
Prima service en heel vriendelijk personeel
Goede service en duidelijke uitleg en snelle reparatie
Altijd behulpzaam, denken mee. Fijn contact.
Klantvriendelijk bedrijf dat zich inzet voor een goede afwikkeling van aankopen en de verdere afhandeling. Maakt duidelijke afspraken.
Goede service en voorlichting. Alle tijd hiervoor
Vriendelijk en monteurs zijn vakbekwaam.
Ik kom hier al 55 jaar. Dat zegt toch genoeg?!
Onze ervaring (als klant van zo'n 10 jaar lang en verschillende aankopen) is dat hier zijn altijd medewerkers die jou bij binnenkomst komen helpen, zo nodig. Ze beantwoorden al je vragen, geven informatie over alternatieve apparaten die je niet direct in de winkel kan zien maar vergelijkbaar zijn met jouw wensen en verzorgen alles tot aan huis installatie toe. Prettige ervaringen! Doen!
Electro World Hamer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hamer heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Hamer
Mgr. Nolensstraat 61
7331RC Apeldoorn
Prima bedrijf
Goed en snel geholpen, vakkundig advies in de winkel en aan huis.
Goede uitleg en beste service. Vriendelijk personeel.
Klant vriendelijk . En de service is goed.
Vriendelijk en deskundig en behulpzaam!
Goed geadviseerd. Zeer sympathieke medewerker
Goed advies en begeleiding van onze aankoop
Prima service en heel vriendelijk personeel
Goede service en duidelijke uitleg en snelle reparatie
Altijd behulpzaam, denken mee. Fijn contact.
Goede service en voorlichting. Alle tijd hiervoor
Vriendelijk en monteurs zijn vakbekwaam.
Ik kom hier al 55 jaar. Dat zegt toch genoeg?!
Electro World Hamer heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Hamer