ghj ilbrink
Het is vanaf het begin al een familie bedrijf met aandacht voor de klant. Ik ben al klant bij hun sinds 1972, dus dat zegt genoeg denk ik.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Hamer aan!
Door wie je ook geholpen wordt, iedere medewerker is even vriendelijk en behulpzaam. Deskundig en vakbekwaam!
Goede informatie in de winkel. Tevreden over de plaatsing van de apparatuur
Goede service en vriendelijk personeel
Vriendelijke mensen.alles fijn geregeld. En mee denken goed advies.
Zeer deskundige medewerker
Snel teruggebeld na reparatieverzoek en dus ook heel snel geholpen.
Bij de aflevering was het instructie boekje nietr aanwezig. Gelukkig wel in de winkel geholpen met een eigen afdruk.
vriendelijk hulpzaam personeel, die verstand van zaken heeft. Monteur in eigen dienst is erg kundig en zeer vakbekwaam!
Klantvriendelijk en kundig.personeel,en hoge service al jaren.
Vriendelijk, geduldig, en behulpzaam!
Prettig en uitgebreid geholpen aan de telefoon maar ook in de winkel. Personeel neemt de tijd voor je vragen. Dat ontbreekt helaas erg vaak in de winkel
Heel klant vriendelijk
KLantgericht en deskundig
Fijne zaak, goede duidelijke uitleg van de aangeschafte apparatuur
Electro World Hamer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hamer heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Hamer
Mgr. Nolensstraat 61
7331RC Apeldoorn
Goede informatie in de winkel. Tevreden over de plaatsing van de apparatuur
Goede service en vriendelijk personeel
Vriendelijke mensen.alles fijn geregeld. En mee denken goed advies.
Zeer deskundige medewerker
Snel teruggebeld na reparatieverzoek en dus ook heel snel geholpen.
Klantvriendelijk en kundig.personeel,en hoge service al jaren.
Vriendelijk, geduldig, en behulpzaam!
Heel klant vriendelijk
KLantgericht en deskundig