Carola
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Hamer aan!
Perfect
Een fijne overzichtelijke winkel met vriendelijk en deskundig personeel. Ook nemen ze alle tijd voor je om vragen te beantwoorden en uitleg te geven. Top zaak... voor mij geen andere winkel meer..!!
Supergoede service, vriendelijke mensen, goed geinformeerd.
goede voorlichten voor keuze TV
Nemen de tijd om je goed en duidelijk te informeren. Erg fijn en vriendelijk!! Erg goede service.
Vooraf alle wensen goed doorgenomen. Bij levering bleek dat er kleine problemen waren, deze heeft de monteur vakbekwaam ovrewonnen.
Ik vind het erg klantvriendelijk dat de servicemedewerker mij na werktijd nog belt om het probleem gezamenlijk telefonisch op te lossen.
Super vriendelijke en professionele service.
Mooie service
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam!
Ze zijn erg klant vriendelijk, en leggen alles zeer goed uit,en hebben erg veel geduld
Eerlijke informatie
Vriendelijk en goed geholpen.
Klantvriendelijk en vakmanschap
Behulpzaam en vriendelijk personeel. Adviseerde hoe ik iets moest vervangen.
Electro World Hamer verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hamer heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Hamer
Mgr. Nolensstraat 61
7331RC Apeldoorn
Perfect
Supergoede service, vriendelijke mensen, goed geinformeerd.
goede voorlichten voor keuze TV
Super vriendelijke en professionele service.
Mooie service
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam!
Eerlijke informatie
Vriendelijk en goed geholpen.
Klantvriendelijk en vakmanschap
Behulpzaam en vriendelijk personeel. Adviseerde hoe ik iets moest vervangen.
Electro World Hamer heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Hamer