dick
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Hagedoorn aan!
prima
Klantvriendelijk, goede service en vlotte levering van je bestelling.
Een zeer professioneel bedrijf met een hoog serviceniveau
Snelle communicatie, vriendelijke monteur. Bij aanschaf nieuwe wasmachine, vriendelijke medewerkster, rustig en duidelijke en uitgebreide uitleg.
betrouwbaar, goed prijs/kwaliteitverhouding, kennis van apparatuur, snelle service
Goede informatie bij mijn aankoop.
Zeer klant vriendelijk.
Goede service. Reparatie snel uitgevoerd. Vriendelijk personeel
klant vriendelijk
Vriendelijk personeel, meedenkend en behulpzaam.
We zijn bijzonder tevreden klanten. Reparaties of het nu van de wasmaschine of koelkast is, worden vakkundig gedaan door vriendelijke vakmensen.
Uiterst klantvriendelijk en -gericht. Wordt, indien gewenst, direct geholpen, maar langer rond kijken kan zeker ook. Geïnformeerd wat snel realiseerbaar is en wat iets langer duurt. Ook (ongevraagd) ge-attenteerd op energieverbruik. Levering: super, oude apparaat en verpakkingsmaterialen worden mee genomen.
kundig en goed. mooi afgeleverd in hoogeveen
Super goede serves
Eerlijk antwoord of een reapartie nog zin heeft. Snel geholpen met een nieuwe machine.
Electro World Hagedoorn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Hagedoorn heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Hagedoorn
Keizersgracht 27
7941KB Meppel
prima
Klantvriendelijk, goede service en vlotte levering van je bestelling.
Een zeer professioneel bedrijf met een hoog serviceniveau
Goede informatie bij mijn aankoop.
Zeer klant vriendelijk.
Goede service. Reparatie snel uitgevoerd. Vriendelijk personeel
klant vriendelijk
Vriendelijk personeel, meedenkend en behulpzaam.
kundig en goed. mooi afgeleverd in hoogeveen
Super goede serves