Elly Schrouff
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Gulpen aan!
Prima service Afspraak nakomen Kennis en kunde
Vrij snelle afspraak kunnen maken. Zeer beleefde en kundige monteur. Alles netjes achtergelaten
Goede service Vriendelijk personeel Denken met de klant mee
Heel goede winkel ,kennis van zaken, Hebben het ook nog na werk tijd bij ons thuis gebracht .
Zeer goede communicatie en snelle service
Prima winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel .
vakkennis, geduld, vriendelijkheid
Wordt altijd goed geholpen en familie ook.
prima ervice
Wij zijn er heel goed geadviseerd bij de aankoop van een wasmachine. Bovendien is het artikel deskundig in de kelder geplaatst en is er goede uitleg gegeven over de werking ervan. De oude machine is door Electro World Gulpen eveneens vakkundig vanuit de kelder naar boven getransporteerd en meegenomen. Kortom: goed advies en goede service.
Een goed bereikbare zaak met een ruim assortiment en vakkundig personeel.
Na een eerste verkeerde keuze voor een afwasser (indeling) is dat keurig opgelost door Electro World Gulpen.
Vriendelijk en deskundig
Goede service en goede uitleg over de producten.
Electro World Gulpen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Gulpen heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima service Afspraak nakomen Kennis en kunde
Goede service Vriendelijk personeel Denken met de klant mee
Zeer goede communicatie en snelle service
Prima winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel .
vakkennis, geduld, vriendelijkheid
Wordt altijd goed geholpen en familie ook.
prima ervice
Een goed bereikbare zaak met een ruim assortiment en vakkundig personeel.
Vriendelijk en deskundig
Goede service en goede uitleg over de producten.
Electro World Gulpen heeft de volgende resultaten bereikt: