M. te S.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Gulpen aan!
Goede uitleg
Zeer snelle afhandeling van reparatie. Heel erg vriendelijk, zowel de personen aan de telefoon als ook de monteur
Professioneel personeel
geven altijd een goede service
Goede kennis en prima service!
Klantvriendelijk en deskundig
Uitgebreid assortinent, veel informatie en een goede service
Bij de aankoop van onze artikelen zijn we in de winkel heel goed geholpen. De aflevering was perfect, de monteurs hebben het netjes gedaan. We hopen er jaren plezier van te hebben. Bedankt Electroworld Gulpen.
Goede service en goede bediening
Prima service Afspraak nakomen Kennis en kunde
Vrij snelle afspraak kunnen maken. Zeer beleefde en kundige monteur. Alles netjes achtergelaten
Goede service Vriendelijk personeel Denken met de klant mee
Heel goede winkel ,kennis van zaken, Hebben het ook nog na werk tijd bij ons thuis gebracht .
Zeer goede communicatie en snelle service
Electro World Gulpen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Gulpen heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede uitleg
Professioneel personeel
geven altijd een goede service
Goede kennis en prima service!
Klantvriendelijk en deskundig
Uitgebreid assortinent, veel informatie en een goede service