Bpijnenb
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Frans Smits aan!
100% beveelt Electro World Frans Smits aan!
behulpzaam en vriendelijk
Klantvriendelijk en behulpzaam
Persoonlijke aandacht en heel goed advies zonder opdringerigheid of aanprijzen van de duurste opties.
Super winkel. Je wordt altijd goed en vriendelijk geholpen. Ze zijn eerlijk over hun producten en je krijgt goede uitleg. Super vriendelijke eigenaar en personeel. Wij blijven hier komen hoor.
Ter zake kundig, betrouwbaar, juiste informatie en prima advisering, goed prijsniveau en uitstekende aftersales, ook v.w.b. nakomen van afgesproken installatie. Kortom, een uitstekend adres voor uw aankopen van TV, hifi-producten en natuurlijk ook witgoed.
Vriendelijk en behulpzaam
Goed advies, snelle levering en service
Goede snelle service
Mijn wasmachine was kapot. Door verhuizing van mijn lokale witgoedbedrijf was het niet mogelijk Bij hem een wasmachine te kopen. Ik ben op vrijdagmiddag 15.30u naar Loon op Zand gereden en om 16.15u stond hij geïnstalleerd en al in mijn bijkeuken. Helemaal super.
Kreeg een leenmachine nadat mijn wasmachine kapot ging. Werd de volgende dag al gebracht en mocht het blijven gebruiken tot mijn nieuwe wasmachine geleverd en geplaatst werd. Top!!
Vriendelijke en persoonlijke medewerkers, goede service en kennis. We hadden een koelkast aangekocht, echter bleek deze bij de inbouw afspraak minder geschikt voor onze keuken en een andere zou nog beter zijn. Deze is direct besteld en binnen een paar dagen zat hij erin. Super blij en zeer snel geregeld. Ze hebben zelfs de oude koelkast (in overleg en op ons verzoek) tijdelijk in de garage gezet. Dit was een koelkast met vriesvak, waarbij het defecte vriesvak zeer snel helemaal vol met ijs zat. Voor ons geen prettig idee om dat in de keuken te hebben.
Zeer goede service
Geweldig bedrijf. Al jarenlang klant
Snel gereageerd op onze klacht en de vaatwasser was met succes gerepareerd
Electro World Frans Smits verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Frans Smits heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Frans Smits