Peter
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World Elektron aan!
Vriendelijk en snel
Vorig jaar oktober 2025 heeft mijn moeder een vaatwasser willen bestellen en de oude zou dan meegenomen worden. Het is nu april 2026 en ik was met mijn moeder aan het lunchen bij de Huiskamer en zag ineens de zoon van de eigenaar lopen en heb mijn verhaal gedaan voor mijn moeder die ondertussen al 78 jaar is. Ik stelde de simpele vraag wanneer de vaatwasser geleverd zou worden. Ik heb duidelijk uitgelegd sinds dat mijn moeder vorig jaar had aangegeven dat de oude vaatwasser verwijderd moest worden heeft ze niets meer vernomen. Ik had gehoopt na mijn gesprek met de zoon van eigenaar van een week geleden nog iets zou horen over wat er nu aan de hand is na 7 maanden de vaatwasser besteld te hebben. Hij verteld ons dat het een misverstand was en zou aktie ondernemen, maar h helaas zo belangrijk is mijn moeder niet meer, maar wel haast hele leven alles daar besteld. Volgens mij gaat het tegoed Electron en maken ze keuzes. Afzender Michel van den Broek
Betrouwbaar bedrijf,goede service
Geweldige service. Aardige mensen. Denken met je mee.
Heel goed en duidelijk veel vakkennis
Goede voorlichting en duidelijke uitleg
Top service, vriendelijke personeel, meedenken met de klant
De reparatieservice is voor mij het eerste plus punt. En verder koop ik altijd hoe dan ook bij Electrom; dat zegt genoeg. Het is bovendien een winkel in de buurt en doen niet moeilijk over afleveren (wasmachine)
Altijd prima advies en allemaal zonder poespas.
Proberen mee te denken en ontzorgen je. Duidelijk
Erg goede service
We zijn ontzettend tevreden met de service van Electro World Elektron. Ze reageerde snel op ons verzoek en om een afspraak te maken en daarmee was ons probleem ook snel opgelost.
Vakman!
Uitstekende zaak met vriendelijke personeel, kundig advies en voortreffelijke service!
Electro World Elektron verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Elektron heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Elektron
Nassaustraat 9-11
3601BA Maarssen
Vriendelijk en snel
Betrouwbaar bedrijf,goede service
Geweldige service. Aardige mensen. Denken met je mee.
Heel goed en duidelijk veel vakkennis
Goede voorlichting en duidelijke uitleg
Top service, vriendelijke personeel, meedenken met de klant
Altijd prima advies en allemaal zonder poespas.
Proberen mee te denken en ontzorgen je. Duidelijk
Erg goede service