Petra
Bij deze winkel krijg je nog het advies en aandacht die je hoort te krijgen in een stenen winkel!
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Duynstee aan!
Prima service
Er valt prima te onderhandelen over de prijs en hun service is uitstekend
Vriendelijk bedrijf. Nog weinig ervaring met dit bedrijf. Pas eerste kennismaking. Kom zeker nog eens terug.
No nonsens, gewoon eerlijk. Niet iets aansmeren, luistert naar wensen van de klant. Vriendelijke geholpen en de plaatsing van onze vaatwasser door de monteur werd ook zonder problemen, vriendelijk en deskundig gedaan. Dank daarvoor. Aanrader dus.
Eerlijk advies. Veel vakkennis en een mooie winkel. Je wordt hier deskundig geholpen en er wordt echt nog naar een klant geluisterd. De service is ook helemaal top. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen.
Goed en vakkundig geholpen door Richard, inclusief thuis afgeleverde en geïnstalleerde apparaten!
Ik ga graag naar Duynstee, het is een winkel in het dorp en ik word er altijd goed geholpen. Als er iets is met een aankoop kan ik altijd binnenlopen om dit bij iemand van het personeel na te vragen, en dat vind ik prettig. Beter als via de computer!
Een hele fijne zaak waar je altijd goed advies krijgt en de beste service! Het persoonlijke contact is een groot pluspunt!
Goede service
Snel geholpen na plaatsen mailtje
Ik maak al járen gebruik van de service van Duynstee in Sassenheim. En naar tevredenheid, want ook deze keer heb ik ze gebeld.
klantvriendelijk en service gericht, kopen daar al ca 40 jaar
Fijne zaak met prima service
ouderwets bedrijf in positieve zin. Kundig goed advies en eerlijke prijzen. z
Electro World Duynstee verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Duynstee heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Duynstee