P. Thijssen
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Druten aan!
Prima zaak die er echt zijn voor de klanten
Goede verkoper kwamen in huis om te meten of alles zou passen Alles netjes ingebouwd goed adhies
zeer goede service van de bezorgers,
Zeer fijne winkel waar men nog de tijd neemt om je goed te woord te staan.
Alle werkzaamheden keurig gedaan Vriendelijk en snel Wij zijn helemaal tevreden
Vriendelijk en deskundig personeel . Denken altijd met je mee.
Goede service
Kundig en vriendelijk personeel die alle tijd voor je nemen! Absoluut aan te bevelen.
Vakkundige medewerker met veel kennis die ons geholpen heeft. Daar kan geen webshop tegen op!
Uitstekende service en kwaliteit en ook heel tevreden hoe de afhandeling van de defecte airco is gedaan. Een nette prijs en de nieuwe airco werd deskundig geïnstalleerd en verwarmt de huiskamer uitstekend.
Zeer goede service wat tegenwoordig schaars is.
Persoonlijke aandacht. Veel tijd voor het beantwoorden van vragen. Goede informatie en advies.
Fijne winkel met fijn personeel
fijne winkel met deskundig en behulpzaam personeel
Electro World Druten verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Druten heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima zaak die er echt zijn voor de klanten
zeer goede service van de bezorgers,
Zeer fijne winkel waar men nog de tijd neemt om je goed te woord te staan.
Alle werkzaamheden keurig gedaan Vriendelijk en snel Wij zijn helemaal tevreden
Vriendelijk en deskundig personeel . Denken altijd met je mee.
Goede service
Zeer goede service wat tegenwoordig schaars is.
Fijne winkel met fijn personeel
fijne winkel met deskundig en behulpzaam personeel