Rolf Klein Klein Beheer BV
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Drieenhuizen aan!
100% beveelt Electro World Drieenhuizen aan!
Altijd goed en behulpzaam
ZEER KLANTVRIENDELIJK ZEER BEHULPZAAM ZEER MEEDENKEND, TOP PERSONEEL
Prima winkel en deskundig personeel en een goed advies
snel en deskundig.
Als vanouds goede service, vriendelijk
Een prima zaak die zich staande weet te houden tussen de grotere winkels dank o.a. de goede service
Komt afspraken na, stelt realistische verwachtingen en denkt mee met de klant
We hadden problemen met onze koel/vriescombinatie, een Bosch van nog geen acht jaar oud. Het bleek onrendabel deze te repareren dus hebben we een Liebherr aangeschaft. Omdat we al twee weken zonder zaten, wilden we persé snelle levering en dit bleek te lukken na extra moeite van Drieënhuizen. Daar waren we erg blij mee (anders zou de koop niet zijn doorgegaan). De aflevering was keurig op tijd. Dennis is een vakman die de puntjes op de i wil zetten. Hij checkte het apparaat zorgvuldig, stelde het goed stabiel, gaf instructies. Vooral Dennis maakt dat we een 10 geven. VAKMAN
Een hele fijne winkel. Ze denken met je mee en zijn ontzettend vriendelijk en kundig.
Deskundig, behulpzaam en deskundig personeel. Stipt op de afspraak.
We komen er al meer dan 40 jaar, dat zegt genoeg
Prima winkel! Er wordt meegedacht en nog 'ouderwets' service verleend, helemaal top!
Altijd persoonlijk en goed advies
Prima, aardige reparateur en hij kon snel komen.
Electro World Drieenhuizen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Drieenhuizen heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima winkel en deskundig personeel en een goed advies
snel en deskundig.
Als vanouds goede service, vriendelijk
Komt afspraken na, stelt realistische verwachtingen en denkt mee met de klant
Deskundig, behulpzaam en deskundig personeel. Stipt op de afspraak.
We komen er al meer dan 40 jaar, dat zegt genoeg
Altijd persoonlijk en goed advies
Prima, aardige reparateur en hij kon snel komen.
Electro World Drieenhuizen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Drieenhuizen