Marie Jeanne
Prima, we kregen een vervangende koelkast om dat we wel lang moesten wachten op de vriezer (meer dan 2 weken)
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Drieenhuizen aan!
100% beveelt Electro World Drieenhuizen aan!
Deskundig advies , vriendelijk te woord gestaan. Graag H.C. In de aanhef wijzigen in A.C.
top winkel en goeie bezorg service
Goed geholpen, duidelijk Monteur super correct en meedenkend
Het vervangen van de berglade in de deur van de koelkast heb ik kunnen uitvoeren, nadat ik deze van jullie heb ontvangen. Prima service!!
Snelle opvolging van de storingsmelding
EEn zaak die snel op je verkoop reageerd, probeerd zosnel mogelijk in korte tijd alls af te handelen.
Fantastische zaak. Klantvriendelijk, punctueel, meedenkend en goede service
uitstekende winkel
Positief : Goede service, de monteur is uiterst kundig. We zijn van een gaskookplaat overgestapt op elektrisch. Niet wetende dat we de Rolls-Royce onder de inductiekookplaten zouden krijgen. Negatief : we hadden graag van tevoren informatie gehad over de kookplaat.
Een fantastische service.. Blij verrast door de snelle reactie op mijn mail en de snelle reparatie. Een hele persoonlijke service en prima aftershave sale
fijne zaak
Goede service
Attent Efficiënt Snel
Goed en vriendelijk advies in de winkel. Monteur op tijd en bekwaam.
Electro World Drieenhuizen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Drieenhuizen heeft de volgende resultaten bereikt:
uitstekende winkel
fijne zaak
Goede service
Attent Efficiënt Snel
Goed en vriendelijk advies in de winkel. Monteur op tijd en bekwaam.
Electro World Drieenhuizen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Drieenhuizen