Willie
Een fijne zaak. Na jaren ergens anders onze apparaten gekocht te hebben teruggekeerd naar Drieenhuizen.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Drieenhuizen aan!
100% beveelt Electro World Drieenhuizen aan!
Goede en snelle service. Zijn ter zake goed geïnformeerd en geven goede adviezen.
Vriendelijk en deskundig
Aanbevolen door familie op service. En dat hebben zij waargemaakt. Geven blijk van kennis en zorgvuldigheid. Hoop ze niet te vaak te zien want dat betekent dat wat ik gekocht heb ook inderdaag goed is.
Vlot, vakkundig en klantgericht.
Vandaag is onze nieuwe vaatwasser bezorgd en geïnstalleerd door Peter. Een sympathieke monteur die keurig wekte. Hij is nog super lenig ( voor zijn leeftijd haha), want hij moest de plinten verwijderen rollend over de keukenvloer. Het oude frontdeurtje met beweegbare onderkant matchte niet met de nieuwe half geintegreerde Bosch vaatwasser, maar Peter bleef , op rustige wijze, net zo lang denken en proberen tot hij het probleem op een inventieve manier had opgelost. Hulde voor deze monteur! Wat een service zeg . Ik kan Drieenhuizen van harte aanbevelen.
Goede service en fujn behulpzaam personeel
Goede winkel. Prettige sfeer. Wij hebben een wasmachine gekocht. De mannen die hem hebben gplaatst. Waren kundig en vriendelijk.
Fijne, wat kleinere winkel, waar ze ouderwets de tijd nemen om je een goed advies te geven. Levering was zeer snel.
Behulpzaam en professioneel.
goed advies , prima prijs en snelle service
Altijd correct geholpen en tevreden met de apparaten die jullie verkopen .
Goede service en advies. Ze denken mee en geven eerlijk hun mening over producten.
Word altijd correct geholpen en kopen al jaren bij jullie omdat de producten altijd voldoen aan onze wensen
Kundig advies, tijdige levering, prima installatie
Electro World Drieenhuizen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Drieenhuizen heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Drieenhuizen
Leusderweg 145-147
3818AC Amersfoort
Vriendelijk en deskundig
Vlot, vakkundig en klantgericht.
Goede service en fujn behulpzaam personeel
Behulpzaam en professioneel.
goed advies , prima prijs en snelle service
Altijd correct geholpen en tevreden met de apparaten die jullie verkopen .
Kundig advies, tijdige levering, prima installatie
Electro World Drieenhuizen heeft de volgende resultaten bereikt: