Jacques
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Dick Sjabbens aan!
100% beveelt Electro World Dick Sjabbens aan!
Goed meegedacht
ik ben erg plezierig geholpen in de winkel wat een goed gevoel heeft gegeven. de mannen hadden een lange dag achter de rug en ik was de laatste klant maar ze namen de tijd dat alles goed werkte, dus het kopje koffie hadden ze dik verdiend die ze tussen door hebben gedronken.
In de winkel goed geholpen met vriendelijke benadering en duidelijke informatie. Aflevering product tijdig en goed verlopen.
prettige bejegening en goede uitleg en zorgvuldige plaatsing van de nieuw afwasmachine
Prima bedrijf met goede service
Snelle en vakkundige hulp
Wordt goed ontvangen. Plezierige mensen en wordt goed voorgelicht over de producten. Ook de service is perfect. We zijn zeer tevreden
Fijn bedrijf. Klantvriendelijk en service altijd ok!
Had een noodgeval en Henk heeft zijn stinkende best gedaan om mij te helpen! Echt fantastisch!
Fijne winkel, goed geholpen bij de aanschaf van een nieuwe wasmachine. Volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd. En fijn dat je achteraf mag betalen.
Prima bedrijf!
Goed geholpen in de winkel en snel de vaatwasser geleverd en geïnstalleerd.
Goede service en duidelijke voorlichting.
Snelle en goede service
Electro World Dick Sjabbens verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Dick Sjabbens heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Dick Sjabbens
Hoofdstraat 35
7981AD Diever
Goed meegedacht
Prima bedrijf met goede service
Snelle en vakkundige hulp
Fijn bedrijf. Klantvriendelijk en service altijd ok!
Prima bedrijf!
Goed geholpen in de winkel en snel de vaatwasser geleverd en geïnstalleerd.
Goede service en duidelijke voorlichting.
Snelle en goede service
Electro World Dick Sjabbens heeft de volgende resultaten bereikt: