Jiří Novák cze
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World De Radiobeurs Lisse aan!
100% beveelt Electro World De Radiobeurs Lisse aan!
Dobrá spolupráce
Via de website TV gekocht, radiobeurs laten installeren. Door verkeerd begrepen tekst op de website was het meer werk dan dat de monteurs verwachtten, maar geen enkel probleem. Alles keurig geïnstalleerd en geen extra rekening. Chapeau voor monteurs van radiobeurs.
Snelle vakkundige levering en plaatsing van de nieuwe koelkast.
Al jaren mijn vaste leverancier van alle witgoed apparatuur. Eigenaar Derk is een topper en denkt met je mee. Service is super. Een zeer tevreden klant.
Vriendelijke verkoper en goede service
Prettige winkel, goede en snelle service!
Vriendelijk behulpzaam en vakbekwaam
duidelijke communicatie, praktisch ingesteld, vriendelijke vakkundige medewerkers die oplossingsgericht zijn!
Prima service, zoals altijd.
Vriendelijk en behulpzaam
Very friendly and always helpful! I just got my oven combo, after waiting a bit with a Panasonic that broke down. Very satisfied!
Adequaat, snel en vriendelijk. Perfect geplaatst.
Vriendelijke mensen, veel kennis en altijd goede service.
Goed advies, op de afgesproken tijd aanwezig, netjes de oude TV gedemonteerd, keurig de nieuwe TV en soundbar gemonteerd in goed overleg, de TV en soundbar geactiveerd, goede (en vooral geduldige) uitleg over de werking
Praktische aanpak. Goede service.
Electro World De Radiobeurs Lisse verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World De Radiobeurs Lisse heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World De Radiobeurs Lisse
Kanaalstraat 79
2161JC Lisse
Dobrá spolupráce
Snelle vakkundige levering en plaatsing van de nieuwe koelkast.
Vriendelijke verkoper en goede service
Prettige winkel, goede en snelle service!
Vriendelijk behulpzaam en vakbekwaam
Prima service, zoals altijd.
Vriendelijk en behulpzaam
Adequaat, snel en vriendelijk. Perfect geplaatst.
Vriendelijke mensen, veel kennis en altijd goede service.
Praktische aanpak. Goede service.
Electro World De Radiobeurs Lisse heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World De Radiobeurs Lisse