Al jaren zeer tevreden klant
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Breukers aan!
Eerst een goed advies, dan soepel in de bezorgafspraak en altijd prima service!
Super service, snelle levering en alles naar wens gemonteerd. Prijzen zijn ook goed en ze denken mee mbt jouw situatie.
Gewoon goed
Behulpzaam
Het is een fijne winkel en behulpzaam
wij worden altijd vriendelijk geholpen, geen moeite teveel DANK
Hadden 2 storingen, koelkast en vaatwasser, beiden snel opgelost. Perfect gedaan.
Nette en vakkundig advies
goed
Een goede overzichtelijke winkel fijn personeel helemaal TOP
Eeen super mooie overzichtige winkel leuk behulpzaam personeel
Zeer goede service
Breukers electro world heeft mijn afzuigkap gerepareerd, dit hebben ze goed en professioneel opgelost, de monteur was een vakman, die ook nog eens goed en duidelijk communiceerd, kortom erg tevreden
Perfecte winkel met super service. Koop niet online maar help de middenstand voor dezelfde prijs met meer service.
Prima werk verricht
Electro World Breukers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Breukers heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Breukers