Mary A
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
2040 reviewsSchrijf review
100% beveelt Electro World Breukers aan!
Prima, alleen ik wacht nog steeds op de rekening
service
Deskundige personeel en vriendelijk .
Altijd behulpzaam, snelle reactie, competente medewerkers, vriendelijk.
Goed advies gekregen en geen hete adem van een opdringerige verkoper in mijn nek
Zeer klantvriendelijk personeel, nemen de tijd om te helpen en denken mee met eventuele oplossingen. Groot assortiment.
snelle service en vakkundige installatie
Fantastisch geholpen door Marcel, neemt alle tijd voor je en is een echte professional
Altijd vriendelijk. Nemen de tijd voor je.
goede service, heldere uitleg wat het probleem was. correct in de beantwoording van vragen
Altijd betrouwbaar en betrokken
Werden super geholpen bij de aankoop . Goede uitleg
we worden er altijd goed geholpen.
Klantvriendelijk en service.
Electro World Breukers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Breukers heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Breukers
Veldmaterstraat 75
7481AC Haaksbergen
Prima, alleen ik wacht nog steeds op de rekening
service
Deskundige personeel en vriendelijk .
Altijd behulpzaam, snelle reactie, competente medewerkers, vriendelijk.
snelle service en vakkundige installatie
Altijd vriendelijk. Nemen de tijd voor je.
Altijd betrouwbaar en betrokken
Werden super geholpen bij de aankoop . Goede uitleg
we worden er altijd goed geholpen.
Klantvriendelijk en service.
Electro World Breukers heeft de volgende resultaten bereikt: