- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
1929 reviewsSchrijf review
100% beveelt Electro World Bas Baake aan!
prima service klantvriendelijk
Deskundig geholpen, goede voorbereiding, correcte levering, vriendelijk personeel, voel me “thuis” bij deze winkel
De winkel ziet er modern uit. Ze nemen de tijd voor hun klanten. Goede service.
Netjes en snel geholpen
Een hele prettige winkel en vakkundig personeel. Zowel bij de aankoop als bij de plaatsing van de vaatwasser.
alles is goed
Goed advies over aankoop stofzuiger.
Goed bedrijf, goede servise.
zeer behulp saam en vriendelijk personeel.
Je wordt er altijd heel vriendelijk en met veel vakkennis behandeld
Snelle service, zelfde dag geleverd.
Prima service zonder gedoe
Fijn geholpen in de winkel en aflevering aan huis was ook prima. Fijne medewerkers.
Houden goed contact, in die zin kun je op ze rekenen,
Electro World Bas Baake verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Bas Baake heeft de volgende resultaten bereikt:
prima service klantvriendelijk
De winkel ziet er modern uit. Ze nemen de tijd voor hun klanten. Goede service.
Netjes en snel geholpen
alles is goed
Goed advies over aankoop stofzuiger.
Goed bedrijf, goede servise.
zeer behulp saam en vriendelijk personeel.
Je wordt er altijd heel vriendelijk en met veel vakkennis behandeld
Snelle service, zelfde dag geleverd.
Prima service zonder gedoe
Houden goed contact, in die zin kun je op ze rekenen,