Nicolien Heldoorn
Uitstekende ervaring. Komen afspraak na en het plaatsen van de apparatuur ging goed. Ben erg tevreden
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Bas Baake aan!
Vriendelijke medewerkers. Goed en uitgebreid advies. Geen druk zetten om iets te kopen.
Prettig contact, meedenkend. Prima advies.
Prima zaak en heel goede service
vriendelijk en behulpzaam personeel. goede voorlichting en snelle levering. ben erg tevreden raad het mijn vrienden aan.
goede uitleg van het produkt
Goede service, zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen. Klant staat op nummer 1
Nette zaak en heel klantvriendelijk en goede service
Snel, en op voorraad , goede merken
Snel. Vriendelijk Deskundig
Goede en kundige hulp bij aankopen en of reparaties
Vriendelijke en correcte benadering
Zeer goede service
Makkelijk contact, goed meedenken, hele goede en snelle service. Zowel per mail als telefonisch, en ook de levering van het product. Ook al hadden we het daar niet eens gekocht. Mocht ik voortaan een apparaat nodig hebben, zal ik hier zeker heen gaan!
both efficient and personal . makes me feel I can trust you
Electro World Bas Baake verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Bas Baake heeft de volgende resultaten bereikt:
Prettig contact, meedenkend. Prima advies.
Prima zaak en heel goede service
goede uitleg van het produkt