Henk de Munck
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Barneveld aan!
Persoonlijke benadering/contact . Deskundig en meedenkend.
DESKUNDIGE EN PERSOONLO LIJKE HULP .
Prima service en kwaliteit
ewb is betrouwbaar en heeft goede service. de medewerkers zijn vriendelijk
Persoonlijk, goed advies, vriendelijk en onderscheidend in service!!
Helemaal goed na wens
Een echt nog dorps bedrijf die voor kwaliteit en service staan.
Fantastische service
Goed en betrouwbaar bedrijf
Klantvriendelijk, tijd voor klant. Compliment voor Thomas!
Goede verkoper dat zijn naam eeraan Tomas Praat uit Barneveld Goede surves
Volgens afspraak vaatwasser ingebouwd getest en alles op geruimd achtergelaten. Zeer tevreden.
Goed bereikbaar, vriendelijk, deskundig en nemen de tijd.
Vertrouwde zaak , deskundig , behulpzaam, vriendelijk, prijsbewust en uitstekende service. Top winkel .
Goede zaak met de juiste mensen. Klant staat voorop. Goed advies. Blijven na sluitingstijd op je wachten als je meld dat je onderweg bent. Top
Electro World Barneveld verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Barneveld heeft de volgende resultaten bereikt:
Persoonlijke benadering/contact . Deskundig en meedenkend.
DESKUNDIGE EN PERSOONLO LIJKE HULP .
Prima service en kwaliteit
ewb is betrouwbaar en heeft goede service. de medewerkers zijn vriendelijk
Persoonlijk, goed advies, vriendelijk en onderscheidend in service!!
Helemaal goed na wens
Een echt nog dorps bedrijf die voor kwaliteit en service staan.
Fantastische service
Goed en betrouwbaar bedrijf
Klantvriendelijk, tijd voor klant. Compliment voor Thomas!
Goede verkoper dat zijn naam eeraan Tomas Praat uit Barneveld Goede surves
Goed bereikbaar, vriendelijk, deskundig en nemen de tijd.
Electro World Barneveld heeft de volgende resultaten bereikt: