Karin
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Barneveld aan!
Fijne services en de medewerkers denken met je mee.
Klantvriendelijk, personeel is behulpzaam, en neemt alle tijd voor je.
Super goede kwaliteit en vriendelijk personeel zeker Tomas Praat Barneveld
Goede en nette service. Ze luisteren naar je wensen en raden niet het duurste aan
Prettig geholpen in de winkel en goede service.
Altijd goed, top service
Altijd goed geholpen en doen alles voor je om een passende oplossing te bieden.
Goede communicatie en snelle service
snelle reactie en zeer vriendelijk
Prettig contact snelle levering
Klantvriendelijk
Fijne winkel goede service
Ontzettend goed en professioneel geholpen. Super tevreden naar huis gegaan met een nieuwe wasmachine en droger!
Voortreffelijk geholpen
Persoonlijke benadering/contact . Deskundig en meedenkend.
Electro World Barneveld verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Barneveld heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijne services en de medewerkers denken met je mee.
Klantvriendelijk, personeel is behulpzaam, en neemt alle tijd voor je.
Super goede kwaliteit en vriendelijk personeel zeker Tomas Praat Barneveld
Prettig geholpen in de winkel en goede service.
Altijd goed, top service
Altijd goed geholpen en doen alles voor je om een passende oplossing te bieden.
Goede communicatie en snelle service
snelle reactie en zeer vriendelijk
Prettig contact snelle levering
Klantvriendelijk
Fijne winkel goede service
Voortreffelijk geholpen
Persoonlijke benadering/contact . Deskundig en meedenkend.
Electro World Barneveld heeft de volgende resultaten bereikt: