Stroetinga
Ik ben te vreden over mijn aan koop. En ik ben goed geholpen in de winkel. Met mijn vragen over een machine en een droger.
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Balsters Assen aan!
100% beveelt Electro World Balsters Assen aan!
Goede keus en goede service. Ik ben ongeveer 40 kaar klant. Dat zegt denk ik genoeg!
Service is top en de mensen zijn heel vriendelijk mooi doorgaan zo, wij komen graag terug
Vriendelijk en erg hulpvaardig
De mevrouw die ons hielp had goede kennis van zaken heel leuk i de omgang
Wij werden heel persoonlijk geholpen ,super
Goede service . Snel geplaatst !
De heel persoonlijke en deskundige informatie en hulp bij het maken van keuze, en correcte afwikkeling.
Komen afspraken na en snel handelen. Mensen gaan serieus met de klant om!
Overzichtelijke winkel, netjes geholpen. Duidelijke uitleg
Bijzondere klantgerichte behandeling en aflevering ! Ouderwets goed !
Snel en vakkundig reparatie uitgevoerd van de vaatwasser.
Vriendelijke mensen, doen hun best om de klant te helpen. Toch bleek er na levering een klein probleem te zijn. Er kwam direct iemand om het op te lossen, maar helaas niet zonder iets te beschadigen.
Goede service en snel geleverd en geplaatst. De monteur heeft de vaatwasser netjes ingebouwd en we zijn erg blij met deze aankoop.
Betrouwbaar Goede advisering Prima nazorg Goede prijzen Vriendelijk en deskundig personeel
Electro World Balsters Assen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Balsters Assen heeft de volgende resultaten bereikt:
Vriendelijk en erg hulpvaardig
De mevrouw die ons hielp had goede kennis van zaken heel leuk i de omgang
Wij werden heel persoonlijk geholpen ,super
Goede service . Snel geplaatst !
Komen afspraken na en snel handelen. Mensen gaan serieus met de klant om!
Overzichtelijke winkel, netjes geholpen. Duidelijke uitleg
Bijzondere klantgerichte behandeling en aflevering ! Ouderwets goed !
Snel en vakkundig reparatie uitgevoerd van de vaatwasser.
Electro World Balsters Assen heeft de volgende resultaten bereikt: