Larissa
- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
100% beveelt Electro World Balsters Assen aan!
100% beveelt Electro World Balsters Assen aan!
Waardeloos
Vriendelijk, goede prijzen en nette afwerking van het gekochte.
goede service ! en helpen je met vragen
Heel prettig geholpen, deskundig advies en heeft alle tijd voor de klant. Levering geheel volgens afspraak, zowel qua tijd als inhoud. Plaatsing netjes ! Kort na plaatsing een defect en dat is snel en tot volle tevredenheid opgelost. Blij dat ik voor deze zaak heb gekozen. Misschien niet altijd de goedkoopste, maar de service en klantgerichtheid, maakt dat meer dan goed.
Prima geholpen bij de aanschaf van inbouwkoelkast. De koelkast werd ook op een nette en prima manier geinstalleerd. Zeer tevreden.
De aflevering en inbouw van onze vaatwasser is weer super netjes gegaan
De bestelling, levering en plaatsing liep gesmeerd. Ik kreeg de informatie die ik vroeg.
Snelle reactie en goed geholpen
aandacht voor de reparatie
Altijd prima
Betrouwbaar , vriendelijk personeel , servicegericht
Prima bedrijf met vakkundig personeel
Snelle reparatie, en vriendelijk personeel
Goede materialen en goede service
Electro World Balsters Assen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Balsters Assen heeft de volgende resultaten bereikt:
Waardeloos
Vriendelijk, goede prijzen en nette afwerking van het gekochte.
goede service ! en helpen je met vragen
De aflevering en inbouw van onze vaatwasser is weer super netjes gegaan