- Product of service:
- We zijn benieuwd wat je van ons vindt!
99% beveelt Electro World Ava Heinkenszand aan!
99% beveelt Electro World Ava Heinkenszand aan!
het is een fijne winkel en je wordt er goed geholpen
Hele goede communicatie over het leveringsproces.
Nette heren in de zaak, staan je netjes te woord en goed advies en behulpzaam
Goede voorlichting over apparatuur en zeer behulpzaam.
Super goed geholpen en geadviseerd is een mooi product. Kijken oplossingsgericht mee, en hebben alles duidelijk op orde!
Helemaal prima
Goede zaak met heel vriendelijk personeel, prima service en uitleg.
Klantvriendelijk goede technische en inhoudelijke informatie bij aankoopkeuze.
Doen wat ze beloven. Nemen problemen uit handen. ( in het verleden gebeurd toen vaatwasser kapot was na 2 jaar, kreeg hele nieuwe)
Prima, er wordt naar je geluisterd en staan voor je klaar.
Lekker op eigen dorp,hele goeie service,nemen de tijd voor je,en je kan er altijd terecht
Goede en duidelijke informatie
Goede voorlichting snelle en correcte levering met voldoende uitleg over de werking van het apparaat
Electro World Ava Heinkenszand verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Electro World Ava Heinkenszand heeft de volgende resultaten bereikt:
Electro World Ava Heinkenszand
Dorpsstraat 56
4451AC Heinkenszand
het is een fijne winkel en je wordt er goed geholpen
Hele goede communicatie over het leveringsproces.
Nette heren in de zaak, staan je netjes te woord en goed advies en behulpzaam
Goede voorlichting over apparatuur en zeer behulpzaam.
Helemaal prima
Goede zaak met heel vriendelijk personeel, prima service en uitleg.
Klantvriendelijk goede technische en inhoudelijke informatie bij aankoopkeuze.
Prima, er wordt naar je geluisterd en staan voor je klaar.
Goede en duidelijke informatie
Electro World Ava Heinkenszand heeft de volgende resultaten bereikt: